Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dangeru pa ti hoćeš da vidi sunce,sneg,kišu i zvezde i da izgleda ko novo malo sutra kod mene je SVE pod šupom i izgleda ko novo još kad mi dođe neko vidi da je ko novo i pita me zašto ja mu samo kažem zato postoji šupa !!!
Moj otac je kupio rakovicu 76 1991 godine nisam imao gde da je stavim jer nisam imao šupu provela je napolju 2 godine non-stop šupu nije videla uopšte kad sam je prodao sve dok nisam pokazao čoveku sabraćajnu nije mi poverovao da je ona 91' godište sva je bila bleda i zarđala mnogo sam se kajao zbog toga i od tad sam reko prvo šupa pa onda stvari koje u nju treba da stanu!!!:
Nece biti mali za t-40AS???
Na ovom setvospremacu nisu rotori originalniDa li je bolji od Rau setvospremaca? Koja je realna cena za jedan i za drugi, zahvat najvise do 2.2m?
Na ovom setvospremacu nisu rotori originalni
original su valjci,imam takav malo veći ali mnogo je bolje sa dva reda valjakaSta mi mozete reci o ovom setvospremacu, prednosti, mane? Covek ga ceni 500 eura.
koristim ovakav mamut[/IMG][/IMG][/IMG]
Danas pao pazar rau 4,4m na sklapanje(rucno).Nije bas lagan za ruju,a dali ce moci da ga vuce videcemo sutra