Setvospremači

Sa ovim se potpuno slazem,moje masine su sve pod supama ama nema ni jedna da kisne ili da je na suncu ili snegu...

Dangeru pa ti hoćeš da vidi sunce,sneg,kišu i zvezde i da izgleda ko novo malo sutra kod mene je SVE pod šupom i izgleda ko novo još kad mi dođe neko vidi da je ko novo i pita me zašto ja mu samo kažem zato postoji šupa !!!
Moj otac je kupio rakovicu 76 1991 godine nisam imao gde da je stavim jer nisam imao šupu provela je napolju 2 godine non-stop šupu nije videla uopšte kad sam je prodao sve dok nisam pokazao čoveku sabraćajnu nije mi poverovao da je ona 91' godište sva je bila bleda i zarđala mnogo sam se kajao zbog toga i od tad sam reko prvo šupa pa onda stvari koje u nju treba da stanu!!!:

a sto odmah tako pametujes,ako je uslikan napolju neznaci da je i sad napolju i da uopste i stoji pod vedrim nebom......
to je slika cim je donesen i jos nije radio,a za boju kako sam napisao tako je.........

Sta mi mozete reci o ovom setvospremacu, prednosti, mane? Covek ga ceni 500 eura.

wnj7.jpg

zvg7.jpg

Da li je bolji od Rau setvospremaca? Koja je realna cena za jedan i za drugi, zahvat najvise do 2.2m?

Pa ipa mislim d aje mali... Pa to kod mene likovi vuku sa 539... Ja mislim da bolje da uzmes 2.40 ili cak i malo veci... Ali sto ti kazes mozda je i bolje ovako kao ja sa tanjiracom,manja i vice bez problema... :ppozdrav:

Na ovom setvospremacu nisu rotori originalni

Kako bi trebali izgledati fabricki i da li su ovi bolji?

- - - - - - - - - -

cira92 Do sada nisam posedovao setvospremac a skoro ni koristio tako da ne bih da preterujem sa zahvatom. Ako to bude radilo kako treba lako cu zameniti za veci, ili pak izvrsiti nadogradnju. A takodje je kod nas mnogo teza zemlja za obradu nego kod tebe.

Dali su bolji neznam,vidjao sam ovakve na forumu.Fabricki su slicni probajte preko gugla da nadjete slike originala

Nazad
Vrh