Setvospremači

Kakva su vam iskustva i misljenja o setvospremacima Agromerkur Ada? Od 3,2 m iz jednog dela sa daskom i dva reda rotora kosta 1300 evra.Po zelji kupca mogu biti obicne opruge ili pacje noge,a rotori mogu biti ili zicani ili od flahova ili kombinacija ta dva,a cena se ne menja.Po mom misljenju,setvospremac sasvim zadovoljavajuce izgleda.Unapred hvala na odgovorima
Ovako izgleda
http://www.agromerkur.com/sr/proizvodi/setvospremaci/setvospremac-1-8m-3-20m

Kakva su vam iskustva i misljenja o setvospremacima Agromerkur Ada? Od 3,2 m iz jednog dela sa daskom i dva reda rotora kosta 1300 evra.Po zelji kupca mogu biti obicne opruge ili pacje noge,a rotori mogu biti ili zicani ili od flahova ili kombinacija ta dva,a cena se ne menja.Po mom misljenju,setvospremac sasvim zadovoljavajuce izgleda.Unapred hvala na odgovorima
Ovako izgleda
http://www.agromerkur.com/sr/proizvodi/setvospremaci/setvospremac-1-8m-3-20m

Uzeo sam ga ja prosle godine,za sada sam zadovoljan. Ove seone nisam imao problema,uzeo sam 2.9m. A radio sam samo sa pacijim nogama. Jedino sto bih stavio to su oba da budu flahovana,nesto ne vidim da zicani radi lepo poaso.

25tjg45.jpg

Uzeo sam ga ja prosle godine,za sada sam zadovoljan. Ove seone nisam imao problema,uzeo sam 2.9m. A radio sam samo sa pacijim nogama. Jedino sto bih stavio to su oba da budu flahovana,nesto ne vidim da zicani radi lepo poaso.

Ја имам тај од 3.2м већ пар година и задовољан сам, али бих сада узео са оба ротора жичана. Код мене је један жичани, један од флахова. Ако случајно буде мало влажније, одмах налепи на овај ротор са флаховима и напуни гапуног, тако да од њега нема неке вајде па мораш да изађеш да очистиш. Е када ти се потрефи бара у њиви, онда сваки круг чистиш и поп.здиш. Када просуши цела њива, онда је милина радити.

Zašto je velika razlika u masi izmedju consumovog setvospremača 2.9 m (750 kg) i agromerkurovog 2.9m (445 kg)? Jel moguće da consum ima deblje zidove cevi? 300 kg razlike mi je baš puno. U planu je kupovina setvospremača za mtz 52 i nadam se da će mu ovaj od 2.9 odgovarati. Proletos sam radio sa 2.7 i išao je bez problema. Razlika u ceni izmedju agromerkura (1100 e) i consuma (1800 e ) nije mala kao ni masa :sta:

Pozdrav drugari...jel znate mozda gde ima da se kupi neki ram o setvospremaca od 6m...?

Poslednja izmena od urednika:
Pozdrav drugari...jel znate mozda gde ima da se kupi neki ram o setvospremaca od 6m...?

- - - - - - - - - -

Imam ja da prodam kompletan setvospremac 7.3 m ( uvek moze da se skrati na zeljenu sirinu ). Potrebno je malo sredjivanje i moze da radi bez problema. Cena bi bila dosta povoljna.

jel bolje odradi posao u jesen za pswenicu da se sprema setvospremacom ili tanjiracom, na orano naravno, i mislim na tanjirace 20-24 diska

Nazad
Vrh