Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva su vam iskustva i misljenja o setvospremacima Agromerkur Ada? Od 3,2 m iz jednog dela sa daskom i dva reda rotora kosta 1300 evra.Po zelji kupca mogu biti obicne opruge ili pacje noge,a rotori mogu biti ili zicani ili od flahova ili kombinacija ta dva,a cena se ne menja.Po mom misljenju,setvospremac sasvim zadovoljavajuce izgleda.Unapred hvala na odgovorima
Ovako izgleda
http://www.agromerkur.com/sr/proizvodi/setvospremaci/setvospremac-1-8m-3-20m
Uzeo sam ga ja prosle godine,za sada sam zadovoljan. Ove seone nisam imao problema,uzeo sam 2.9m. A radio sam samo sa pacijim nogama. Jedino sto bih stavio to su oba da budu flahovana,nesto ne vidim da zicani radi lepo poaso.
Bubu sa ovakvom mehanizacijom sami posao je igranje.Dodjes kuci odmoran.
Kada sedis u traktoru 15 sati onda bas i nije igranje ali u svakom slucaju su mnogo bolji uslovi za rad u Claasu nego u 577 stari tip.
Pozdrav drugari...jel znate mozda gde ima da se kupi neki ram o setvospremaca od 6m...?
- - - - - - - - - -
Pozdrav drugari...jel znate mozda gde ima da se kupi neki ram o setvospremaca od 6m...?