Setvospremači

Sutra ako bog da konacno zavrsavam moj setvospremac, ostalo jos da se sastave rotori - bice slika.

Sutjescanin

Odlicno odradeno. Vidim da si se stvarno potrudio, ali imam primedbu na rotore dali ce i kako kopirati teren ako su fiksni? Dali je moguce drugcije ugraditi hidraulicni cilindar ,da nemoras seci one nosace grede na kojoj ce predpostavljam biti piramida,jako si ih oslabio. Mozda je cilindar mogao biti pozadi.

Treba da kupim nove kopljaste nastavke za S opruge za setvospremac. Gde bi mogao kupiti nastavke dobrog kvaliteta po pristupacnoj ceni tj koji proizvodjac je najbolji izbor, ako to uopste ima nekog znacaja?

lep rad ,sve cestitke dali mozes reci koliko te kostao i koliko dana si proveo praveci ga
Neracunajuci moj spremac , znaci spremac koji sam kupio+matrijal nesto preko 1000e otprilike a vreme koje sam proveo praveci sigurno preko mesecipo efektivnog rada.

- - - - - - - - - -

A gde su daske za ravnanje?:osmeh:

od daske za ravnanje zasad postoje samo nosaci nazad vide se na slici, u planu je naknadno da pravim ovo se jako oduzilo:osmeh:

ljudi, koji je po vasem misljenju bolji spremac, dali consum ili ferocop temerin, na oko izgledaju dobro i jedan i drugi, pomozite da se odlucim.

Moze pitanje, da li su isti po kvalitetu ovi sto su se sklapali u Beloj crkvi i imt,mislim na 2.9.meni izgledaju isti sem rotora.Imam neku kombinaciju pa ma zanima.Gazda tvrdi da je to isto imt samo sklapan u Beloj crkvi,e sad,.

Nazad
Vrh