cika_jova
Član
дуки78
друже ове њихове коментаре схвати позитивно, значи пажљиво поступај са њим, не иживљавај се...
друже ове њихове коментаре схвати позитивно, значи пажљиво поступај са њим, не иживљавај се...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako neko hoce JAK setvospremac 2.4m sa 2 reda rotora nek mi se javi da mu prodam moj,skrkati ga ne moze sigurno jer je predimenzionisan kad ga zakacim za 533 ili 539 digne mu prednji kraj pa cale vozi,a ja glumim teg na haubi ili idem iza njeda i zanosim ga da prodje kroz kapije. Bio je sklopivi,pa ga je prethodni vlasnik skratio za krila i ostao je jako masivan ram ni 560-ki nije svejedno u transportu s njim.
http://www.agromerkur.com/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=55&lang=srTreba mi pomoc. Planiramo da kupimo novi setvosprema,ali sad kad sam citao ove komentare i utiske vidim da ovi ada i al i nisu bas nesto. Jel bi neko mogao da mi kaze kakav setvospremac da uzmem ,ali da ne bude preskup tj za neke normalne pare ,ali me zanima iskljucivo nov setvospremac nista polovno... e da planiramo ovih dana da kupimo rakovicu 76 pa bi ga ona vukla. Hvala