Bubu
Član
Zahvat je 4 metra, 40 opruga + 3 rezervne, po podacima 1430kg tako kakav je ali fale jos zagrtaci tragova. Cena na pp. Inace, garancija na Akpil proizvode je 2 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cena na pp,sta je ta cena tajna?inace masina je jako lepo odradjena,gledao sam ih prosle godine sa prijateljem kojem je bio potreban setvospremac.Zahvat je 4 metra, 40 opruga + 3 rezervne, po podacima 1430kg tako kakav je ali fale jos zagrtaci tragova. Cena na pp. Inace, garancija na Akpil proizvode je 2 godine.
4M ili ako je malo ostrije oranje 1H setvospremac je extra odradjen bez zamerki,radi fenomenalno ojacan je dosta ,vidi se cim je VogelNoot uzeo stvari pod svojeidklecin
Kojom brzinom ga Yto vuče?
Dešava mi se jedan problem na sjetvospremaču..
Valjci mi se nekad znaju zagušit od zemlje i onda se ne vrte nego samo guraju pred sobom..
Pa ako netko zna koji je problem i kako otklonit to?
Ciji je setvospremac ?Ja danas narucio setvospremac od 2.70m ima dva rotora...950 evra....stize u sredu....