Bubu
Član
Koliko znam Consum stavlja broj opruga po zelji a po njihovom standardu ovaj ima 29 opruga i mislim da je bas tako placen nesto manje od 1800 evra. Na preklapanje je dosta skuplji a bogme i tezi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ni ne moze se staviti bas na svaki razmak-10,11,12...sve zavisi od poprecnih flahova na spremacu,tako da se stavi kako moze,zar ne?ako me shvatate?nekad gde bas treba da dodje S,tu je zavaren flah popreki.ja sam razmisljao da stavim ravne na 9cm al ce mi ponestati KS..nije sve jedno dali je na 9, 10, 11cm, pogotovo kad si knap sa snagom traktora...
Koliko tebi treba duboko ?Ja sam imao na spremacu ravne opruge koje se lakse vuku od s opruga ali nisu nizasta jer ne ulazi duboko i nisam zadovoljan uopste sad sam ih skinuo i kupio s opruge moj savet ravne ni dzabe nemojte stavljati i kod mene je peskovitija zemlja inace u pitanju je spremac 5 metara