Vlada B.B
Član
Odg: Setvospremači
Ooooo ratko ne zoves na cast
Ooooo ratko ne zoves na cast
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sllobam je napisao(la):Ja sam u fazi izrade jednog setvospremaca u kucnoj radionici.Kad bude gotov kacim slike
miroslav k je napisao(la):to cu se uveriti kad stigne, zadnji rok bi trebao biti 15 mart, e sad ako stigne ranije onda si u pravu, valda consum nije kao almexZRENJANINAC je napisao(la):Čestitam na kupovini a kod Consuma može samo ranije da stigne a teško kasnije od obećanog roka.
@zrenjaninac
bio si u pravu kas si rekao da kod consuma moze samo ranije da stigne, obecan je bio za 15 mart a danas su javili da je gotov, sutra bi trebali da ga donesu, znaci 15 dana ranije.
Pokusaj za rotore da nadjes vuceni flah u kvalitetu. Ako upotrebis seceni flah ima da se krivi ko ludo.sllobam je napisao(la):Rotori su klasika,tockovi od lima 4mm i unakrs sparing.Kosta ce me oko 270 evra.Radna sirina 2,2 m i 21 nozic.Konstrukcija od sparinga 7x1 cm.Neunistiv.
nemoj uopste da se opterecujes sa tim kada bi proizvodjaci svuda stavljali vuceni spremaci bi bili duplo skuplji.Vidjao sam gomilu rotora od rebraste armature 10-12mm i nista im nefali.Jedino obrati paznju na raspone izmedju prstenova da nebudu preveliki.Evo ti jedan predlog za izgradnjusllobam je napisao(la):O tome nisam razmisljao.Pokusacu da nadjem.Ako ne ici cu cesce sa tockovima da smanjim raspon flaha.
attila81 je napisao(la):stigli kuci!
[/quot
koliko konja ima traktor?jel to case ih?
slikemiroslav k je napisao(la):danas stigao setvospremac, conset 4.5