Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
usteda je velika ali treba dosta investirati, napred gredu 80x80 nazad moze i 50x50, onda hidraulicni cilindri, i jos nekoliko sitnica, pa racunaj jer se isplati, ja se nadam da ce biti i nesto povracaja od ministarstva i još povrat PDV-a pa idem na variantu (novo)rasa02 je napisao(la):@isidor
Nije losa ideja i ja bih mogao to da uradim.Imam setvospremac FOP Becej od 2,8m i taman ce biti potreban jos jedan od 2,2m +dobar majstor=velika usteda
srdjan7 je napisao(la):gde kupiti zice rotora setvospremaca,ali ne ove sto idu na imteove,vec za original konskilde-rec je o 3.7m sirine,a razlika u zicama je ta sto se ove ne uglavljuju u onaj kanal,prorez kao na na vecini,vec imaju sa obe strane po rupu(oko 8mm)u koju se ubaci zica-i dali neko u okolini radi po uzorku?mislim da ima neko iz ZR,ali sam zagubio br .ovo pomalo deluje konfuzno,ali ko ima konskilde-znace o cemu pisem. Zrenjaninac ako znas pomagaj!
jer hidro ili stabilni?Barbu je napisao(la):Zdravo poljoprivednici zna neko koja je cena CONSET 3.2 Hvala unapred