Nenad Ristic
Član
Najomraženiji deo posla poljoprivrednika, ali bez toga se ne može!
Ovde možemo iznosti svoje probleme sa traktorima, a i ostalom mehanizacijom, davati savete jedni drugima, razmenjivati iskustva, kataloge rezervnih delova, radioničke crteže i priručnike i slično.
Ja imam kataloge rez. delova i radioničke priručnike za nekoliko IMT i Zetor modela, kao i za Zmaj jednoredne berače, ako nekome zatreba, tu sam, takođe i veliko znanje i prakse iz oblasti mehanike (bavim se i time).
Želim vam svima što manje pisanja u ovoj temi!
Pozdrav druže,dali moze pomoć oko jednorednog nerava zmaj 214,zapravo imam problem,sto one spirale prosto hvala sumu,masu i samim tim mi nenormalno guši,interesuje me zapravo koliko u donjem a koliko u gornjem delu treba da bude rastojanje izmedju spirala,i koliko treba da bude otvoren onaj kanal.hvala
- - - - - - - - - -
Najomraženiji deo posla poljoprivrednika, ali bez toga se ne može!
Ovde možemo iznosti svoje probleme sa traktorima, a i ostalom mehanizacijom, davati savete jedni drugima, razmenjivati iskustva, kataloge rezervnih delova, radioničke crteže i priručnike i slično.
Ja imam kataloge rez. delova i radioničke priručnike za nekoliko IMT i Zetor modela, kao i za Zmaj jednoredne berače, ako nekome zatreba, tu sam, takođe i veliko znanje i prakse iz oblasti mehanike (bavim se i time).
Želim vam svima što manje pisanja u ovoj temi!
Pozdrav druže,dali moze pomoć oko jednorednog beraca zmaj 214,zapravo imam problem,sto one spirale prosto zvaću sumu,masu i samim tim mi nenormalno guši,interesuje me zapravo koliko u donjem a koliko u gornjem delu treba da bude rastojanje izmedju spirala,i koliko treba da bude otvoren onaj kanal.hvala