nesto2
Član
Prvo uzmeš i kucneš ih par puta čeono u samu glavu pa da vidiš kako će popustiti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prvo uzmeš i kucneš ih par puta čeono u samu glavu pa da vidiš kako će popustiti.
Ja kad sam menjao lamelu na Torpedu, spojnicku od kardana sam mogao da izvucem i njom ucentriram kardansku lamelu. I kod mene je bilo malo cimanja ali je na kraju sve uslo kako treba. Radilo se pod Bozijom supomNisu ti najverovatnije lamele u centru 100%. Mora spojnicka da udje u lezaj ili biksnu u zamajcu a ako nisu dobro ucentrirane obe lamele nece po pravcu se pogoditi. Ako probas na vijcima natezati iskrivices srce lamele sigurno .Probaj da okrenes zamajac ili osovinu kardana da lakse uzupci i proveri po pravcima paralelnost bloka i zvona. ako nece vracaj i lamele ucentriraj dobro. Najbolje kad se kod strugara napravi osovina po dimenzijama spojnicke i tako se ubaci pre stezanja vijaka korpe da budu lamele u centru. Odoka je to dosta tesko ucentrirati
Imas servis i prodaju Lombardini u Zemunu Altina 011/3756275, imas u NS u Temerinskoj takodje servis i prodaju , naravno ovlasceni servisi su prilicno skupi ali stoje iza svoga rada i naravno dobijes garanciju.Molim za informaciju o pouzdanom majstoru - servisu za remont malih traktora.
Konkretno, radi se o Tomi Vinković TV 731 ( potrebna generalna popravka motora LDA 672 - dvocilindrični)
Očajan sam, svuda me odbijaju - izbegavaju (ne znaju posao). Šteta za dobar traktor.
Imas servis i prodaju Lombardini u Zemunu Altina 011/3756275, imas u NS u Temerinskoj takodje servis i prodaju , naravno ovlasceni servisi su prilicno skupi ali stoje iza svoga rada i naravno dobijes garanciju.
Imas btavu koja zabravjuje brzine steluje se sa desne strane ispod kocnica kolko se secam, ili ti se kvacilo ne vraca do kraja.Jel ima neko da mi hitno da odgovor.Menjac mi ispada iz druge u oranju kad ga opteretim ovako u prazno i pod manjim opterećenjem je sve ok.Kad držim ručicu malo jače i vozim ne ispada.Ujutru skidam delo u kabini jedan mi kaze da je 99.9% opruga od druge brzine otišla?Radi se o ltz t40 traktoru.
Послато са SM-G355HN уз помоћ Тапатока