Probao sam na toplingu, ali nemoze, kao da sejalica nije isporucena kompletna, da tu fali neki deo koji drzi opruge, jos kad stanem sa 100 kg, legne skroz do zemlje.... Danas dolazi majstor da pogleda, ako ne sredi u ponedeljak zovemo Corica...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
S poštovanjem bih vas malo dopunio i pomogao oko odgovora, kao prvo poluga se ne zaokreće već pomiče i to gore-dole i u pravu ste da se tu i reguliše dubina a drugo Dragane82 topling za šta služi nisam bas siguran kako ste objasnili ali jedno znam da se produžavanjem ili skraćivanjem toplinga postižu određeni rezultati zavisno za koju opreraciju radite a u ovom slučaju pravilno pdešena sejalica je onda kada polako spuštate je dole i zagrtači selom svojom dužinom jednako ležu na zamlju ili ravnu površinu , a dali je topling produžen ili skraćen ustanovite sami šta treba uraditi da bi ste dobili naleganje zagrtača jednako a samim tim i sejalica je dovedena u vertikalni položaj kako treba i da bude, nemojte dozvoliti da vas oko vara probajte i videćete da i pored zagrtača koji jednako dodiruju ravnu površinu tako isto i diskovi ili lule jednako počinju dodirivati pa bilo i više redi ulagača, nadam se da ovo malo obimnije pisanje pomoći u rešavanju problema. Zapamtite svaka uglavnom svaka priključna mašina svoja podešavanja se svode kako na vertikalu tako i na horizontalu itada rdi kako treba. Još nešto na slici koliko vidim ružica stoji podešena za najmanji pritisak na zemlju.Na toj polugi ima niz rupa i da bi išla pliće treba prebaciti polugu da se otpuste opruge koje drže zagrtače.Samo na taj način će zagrtači ići pliće.
A to je neki tvoj drugar,pretpostavljam?!Staropazovcanin. Nemoj da te djavo ujede a kupis IMT . Nije sto je takva kakva je , nego nemas ni delove za nju. Najbolje ti je da kupis Nodeta kod odgovarajuceg prodavca iz okoline Svilajnca. Tako da i ako ti nekada zatreba neki rezervni deo. Dobijas brzom postom za dan.
U obzir mogu doci samo 23 i 25 redova,ostale su mi retke.Ma nemas ni IMT za te pare. Ja imao IMT 20 god i nikada se nisam zalio. Pazi ovako : moze se naci Nodet , Amazone , Sulki za jeftinije pare , ato su sledece cene: 2.2m 13reda oko 600e , 2.5m 15reda oko800e , ali cim ce predje na vecu gustinu kao sto je 2.5m 17,19 i 21 red e onda su cene mnogo vece. Ista je situacija i sa sejalice od 3m. 17,19, 21, 23 i 25 reda.
Kakva je IMT sejalica sa setvenim aparatom po prinicipu centripetalne sile (ona sto podseca na oltovu),licenca kvernelanda?
Interesuje me kakav je setveni aparat i kakvo je stanje za delove?!Ulagaci mi nisu problem.
Hvala unapred.
A je l' neko proizvodi delove za setveni aparat na nju?ja sam kupio pre par dana Kvederlan 23 diska za 550 i uložiću još 100,i ta IMTova je ista ko ova
Tu sto ti hoces mislio sam i ja uzeti i zvao sam coveka ali mi je problem zbog brda jer je teska oko 500kg jer je 23-ka.Uzeo bih neku manju.Inace cuo sam da je IMT-Kverland odlicna i opravdava svih 300 eura.Jedino sto ovoj fali detelj ali ima to u rumi sigurno.A je l' neko proizvodi delove za setveni aparat na nju?
Kakva je IMT sejalica sa setvenim aparatom po prinicipu centripetalne sile (ona sto podseca na oltovu),licenca kvernelanda?
Interesuje me kakav je setveni aparat i kakvo je stanje za delove?!Ulagaci mi nisu problem.
Hvala unapred.
A je l' neko proizvodi delove za setveni aparat na nju?
Kad budes cuo cenu cevi odustaces jer su skuplje od sejalice.Ja sam na moju OLT gamu stavio cevi od vodovoda i grkljan creva za el. instalaciju na krajevima cevi.Sve me kostalo desetak evra a radi odlicno..........neznam šta ti treba,unutra ima samo konus ili levak sa perajima,to sam dobijo rezerve uz sejalicu ali moram da promenim sve cevi ,znali ko gde mogu dase nabave?