Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
matić je u pravuА замисли тек колико би боље прошао са неком квалитетнијом сејалицом па на ту количину пшенице додао још 2-3%. Е то је логика.
80кј х 4750кг = 380.000кг;
3% од 380.000кг => 11.400кг;
11.400кг х 16 дин. => 182.400 дин.
Да ли је то мало?
Мада има нас разних, па ће многи рећи, да баш ће повећати принос ако промени сејалицу...
Као што рекосте, свако је свој газда па нека ради како му воља.
Jedan mali offtopic...sve u cilju po ecanja prinosa,a mi siromasniji nego ikad...
Bilo bi bolje ali kako bi se tek onda krivili nosači diskova.....Da li bi imalo smisla naprimer staviti jace opruge na setvene aparate IMT sejalice, tj. da li bi onda ulaganje semena bilo bolje?
Šališ se? Pa to je najmanji problem na toj sejalici! Skinu se plastične šelne-stege i stavljaju se metalne i dok se teleskopi ne potroše nema spadanja.ti teleskopi na IMT-ovoj sejalici pa to je muka ziva napraviti da ne ispada kad dignes
Sinisa prodao sam je pre 7-8 godina, ne kazem da nema resenja ali ja sam muku mucio, i komsija je nesto budzio na njegovoj pa kad je spustio razbio izuzimace semena ... ne kazem lepo je sejala ali uljanu repicu nikako ne mozes je zapusitiBilo bi bolje ali kako bi se tek onda krivili nosači diskova.....
Šališ se? Pa to je najmanji problem na toj sejalici! Skinu se plastične šelne-stege i stavljaju se metalne i dok se teleskopi ne potroše nema spadanja.