kristi16980
Član
Imt 560 jedva je podize praznu znam to posto smo to probali i hoce da se propinje kao konj na zadnje tockove, a ja sam sejao sa njom sa 4m na 1600 rpm...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imt 560 jedva je podize praznu znam to posto smo to probali i hoce da se propinje kao konj na zadnje tockove, a ja sam sejao sa njom sa 4m na 1600 rpm...
Kako se ponašaju te žice na sejalici kada se seje u ne paljena kukuruzišta?
Bas to mi se desava sa mojom Olt i ravnim zicama.Nakupi pa na kraju njive ostavimZavisi od oblika.Ako su one koje su na kraju savijene na jednu stranu onda nema problema jer sklizne sve sa njih a ako su ravne onda hoće da nakupe i da vuku za sobom masu.
Ja bih pre rekao da je ona tvoja labina koja je sarena kao papagaj pred parenje poluproizvod!Gospodine panonstib,kako je ta sejalica zakacena za poluproizvod?
Mislim sejalica tako renomiranog proizvodjaca,na poluproizvod...
Nemoj da lupetas ako ne znas o cemu se radi!Ja bih pre rekao da je ona tvoja labina koja je sarena kao papagaj pred parenje poluproizvod!