mindjušar
Član
Naravno da neće nići,toplota će spržiti seme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa rus bi je vukao 7-8 km/,to je minimum,ja je vučem oko 12km/,ali ima šta da se vučejel imas snimak ili slike kako seje u kuruzovinu?kolika je minimalna snaga potrebna za vucu te sejacice?
Agria iz Subotice ih proizvodi,bio sam kod mladog gazde Bojana u fabrici i nemam reči ,naravno u pozitivnom smislu.Koja firma je zastupnik tih sejalica za direktnu setvu u Srbiji?
To sto radi Agria nije sejalica za direktnu setvuAgria iz Subotice ih proizvodi,bio sam kod mladog gazde Bojana u fabrici i nemam reči ,naravno u pozitivnom smislu.
Radi i Agria sejalice za direktnu setvu, ta sto je kod gospodina Mindjusara je Agria Direkta, sejalica za direktnu setvu uskoredih kultura.To sto radi Agria nije sejalica za direktnu setvu
Nije baš sve zlato što sija,lepo su opremljeni,imaju volje,ideje,ali bez povratnih informacija,kritika nebi direkta bila kao što jeste,jer ipak je moja malenkost sa njom posejala prvih 100ha,uz doradu od proletos,ali zato će direkta za proleće iduće biti bez primedbeAgria iz Subotice ih proizvodi,bio sam kod mladog gazde Bojana u fabrici i nemam reči ,naravno u pozitivnom smislu.
To sto radi Agria nije sejalica za direktnu setvu
Nije baš sve zlato što sija,lepo su opremljeni,imaju volje,ideje,ali bez povratnih informacija,kritika nebi direkta bila kao što jeste,jer ipak je moja malenkost sa njom posejala prvih 100ha,uz doradu od proletos,ali zato će direkta za proleće iduće biti bez primedbe
Je si li siguran? To mu dodje skoro 400 po ha.stigla mi je agria 3m interesuje me kako da podesim ovaj menjac i sejalicu da mi seje oko 220 kg po lancu?
koja sorta kaži mi?sejem zito 200 - 220 kg po lancu. to nije apac nego ovo nase seme novosadsko .
sejem zito 200 - 220 kg po lancu. to nije apac nego ovo nase seme novosadsko .
a to nije onaj lanac od 5/8 "koliki ti je lanac kod nas 70 ari tako da je to ok 200kg