Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kakva je sejalica AMAZONE D8-30 SUPER jel neko radio sa njom dali su dobre?
Pridružujem se čestitkama ali bih imao par pitanja tj u vezi torzije koliko vidim sve baterije su povezane na jednoj osovini kojom se reguliše pritisak a samim tim i dubina setve šta se dešava na njivi koja je orana na slog pa se desi da baš preko tog sloga koji je malo višlji moraš terati sredinu selalice po meni ili će u sredini seme sahraniti na 15 cm. dubine ili će pošto ima točak iza svakog reda koji nedozvoljavaprekomernu dubinu biti kriv da na njega deluje tolika sila da se digne na slog i onda u tom slučaju pošto je torzija u pitanju redove van sloga držati uvis tj. neće ići u zemlju i seme ostaje na površini možda i grešim ali samo u slučaju da ta torzija po redu može da izdrži +- 10 cm. ispravite me ako nije tako, a ako je tako onda i kada točak naiđe na uzvišenje ponoviće se isto, još jednom ovaj zaključak donosim na osnovu slika koje ste postavili i čini mi se da je dosta jaka sejalica ali za uslove koji su dobri za setvu, ravna njiva kao tepsija, sitna priprema itd.
Podeljena je u tri segmenta, plus svaka baterija osciluje dovoljno tako da nema tih problema.Pridružujem se čestitkama ali bih imao par pitanja tj u vezi torzije koliko vidim sve baterije su povezane na jednoj osovini kojom se reguliše pritisak a samim tim i dubina setve šta se dešava na njivi koja je orana na slog pa se desi da baš preko tog sloga koji je malo višlji moraš terati sredinu selalice po meni ili će u sredini seme sahraniti na 15 cm. dubine ili će pošto ima točak iza svakog reda koji nedozvoljavaprekomernu dubinu biti kriv da na njega deluje tolika sila da se digne na slog i onda u tom slučaju pošto je torzija u pitanju redove van sloga držati uvis tj. neće ići u zemlju i seme ostaje na površini možda i grešim ali samo u slučaju da ta torzija po redu može da izdrži +- 10 cm. ispravite me ako nije tako, a ako je tako onda i kada točak naiđe na uzvišenje ponoviće se isto, još jednom ovaj zaključak donosim na osnovu slika koje ste postavili i čini mi se da je dosta jaka sejalica ali za uslove koji su dobri za setvu, ravna njiva kao tepsija, sitna priprema itd.