@Kajkat
Sumnjam da je to njegova sejalica ,nove od 3m kostaju mislim 50-60+ hiljada eura,sa 50 jutara ,jedino da nonstop juri usluge da mu se isplati....evo polovne ja pratim pomalo po stranim oglasima,znaci EasyDrill Sulky ne mozes naci ispod 25-30 000 eura od 3m ili 4m.Sky su jos skuplje jer su novije ,ali nema nikakve maltene razlike izmedju Sulky ili Sky easyDrill sejalice.Mala je razlika kod npr Moore UniDrill ,dosta njih nema prednje nagazne tockove,i mislim da uopste nisu imali opciju za unosenje djubriva,dosta su jeftinije naravno jer su i starije.Ja sam citao o njima po stranim forumima,navodno jedna mana EasyDrill sejalica je sto u nesto vlaznijim uslovima setve,jako sabije zemlju iznad semena i to otezava nicanje puno,mada retko ko seje kod nas u takvim uslovima.Znaci ona ima opciju stelovanja pritiska gde ces da bude najvise bilo na prednjim tockovima,na disku ili zadnjim nagaznim,ili svugde podjednako,ali opet ne moze se dovoljno skinuti pritisak sa zadnjih nagaznih tockova i time problem u vlaznim uslovima setve.Jos jedna mana sto sam citao jeste da lose seje travu u pasnjacima,ima lose zatvaranje semena,opet,ko kod nas seje po pasnjacima xd ?.Po meni dobra sejalica,no till joj je primarna svrha,ali seje i u obradjeno i u cover cropu.Naravno najbolje cuti od nekog ko je ima njegovo licno misljenje.
Inace jos jedna dosta dobra sejalica no till je John Deere 750a ,ali mislim da ona ne moze sejati u vec obradjeno zemljiste,nisam siguran,plus nema opciju unosenja djubriva.