Sejalice za pšenicu.Opšta tema.

Pa ja sam je cekao od februara a stigla mi je tek aprila nista se vise ne zna za rok isporuke

Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока

Da.. 2.5 metra, nagazni tockovi, zicana brana i hidraulicni markiri, bez depozitora i kompjutera..

Da.. 2.5 metra, nagazni tockovi, zicana brana i hidraulicni markiri, bez depozitora i kompjutera..
Moja od 3m samo nisam uzeo kompjuter za setvu ostalo sve ima...sl nedelje treba da mi doveezu drugu a ovu da uzmu jer mi nisu namontirali siroke gume i kompjuter za stalne tragove pa ce doci da zamene sejalicu kazu lakae im tako..
3e96fb4d36cc477056b658c35f2f9373.jpg

I meni su po ko zna koji put opet obecali da se danas tovari kamion a stize sledece nedelje.. Mozda onda bude stvarno

I meni su po ko zna koji put opet obecali da se danas tovari kamion a stize sledece nedelje.. Mozda onda bude stvarno
Meni reko juce Aleksandar sl ponedeljka stizu i do petka je kod mene ali evo Miki ti je objasnio mnogo bolje posto i on je imao posla s njima pre nas

Sa Aleksandrom sam se i ja sad cuo poslednji put, ovi ostali koga god zovem stalno na godisnjem, bolovanje ili nesto kombajniraju, oru...

Što se Amazone sa lulama tiče to guši kad se seje u dvaput tanjirano mora drljača da razvuče motke.Znam primere gde su ljudi ugrađivali roto sečke na žitni heder da bi usitnili motke i mogli da seju

Nazad
Vrh