Paracinac88
Član
Pa ja sam je cekao od februara a stigla mi je tek aprila nista se vise ne zna za rok isporuke
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A gde si uzeo mislim koja firma?Ja sam uzeo pocetkom juna i platio dogovor je bio avgusta da stigne, za sada nista..
Znaci HMS si uzeo,koliko metara i sta od opreme?Agrostandard Novi sad
Moja od 3m samo nisam uzeo kompjuter za setvu ostalo sve ima...sl nedelje treba da mi doveezu drugu a ovu da uzmu jer mi nisu namontirali siroke gume i kompjuter za stalne tragove pa ce doci da zamene sejalicu kazu lakae im tako..Da.. 2.5 metra, nagazni tockovi, zicana brana i hidraulicni markiri, bez depozitora i kompjutera..
Meni reko juce Aleksandar sl ponedeljka stizu i do petka je kod mene ali evo Miki ti je objasnio mnogo bolje posto i on je imao posla s njima pre nasI meni su po ko zna koji put opet obecali da se danas tovari kamion a stize sledece nedelje.. Mozda onda bude stvarno
Hahahaa pa taj Aleksandar je glavni tamo,ma sticice samo budi uporan da zovesSa Aleksandrom sam se i ja sad cuo poslednji put, ovi ostali koga god zovem stalno na godisnjem, bolovanje ili nesto kombajniraju, oru...
Mozda je tvoja izlozena na sajmuCekam Sakalak sejalicu u MBV Vrsac vec skoro 2 meseca i jos uvek ih ne dobijaju iz Turske. Mislim da ih do setve nece ni dobijati.
Do kad ti rekli pocetak oktobra stize ?Cekam Sakalak sejalicu u MBV Vrsac vec skoro 2 meseca i jos uvek ih ne dobijaju iz Turske. Mislim da ih do setve nece ni dobijati.
Koliko su kasnili ?Slican scenario kao i za prolećnu setvu