milovan vrsac
Član
Koja je razlika izmedju Nine i Santa Marije?Ja sam kupio gaspardo ninu 400 sa jednim diskom prošle nedelje. Zvao almex za klizace stelovanje dubine nema na stanju morao praviti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je razlika izmedju Nine i Santa Marije?Ja sam kupio gaspardo ninu 400 sa jednim diskom prošle nedelje. Zvao almex za klizace stelovanje dubine nema na stanju morao praviti.
Ma ne kažem ja nista za kupovinu, neka služi. Samo iznosim neki moj utisak, što sam video u radu. A i ta amazone je preskupa, po meni.Za dva dana se prodele tri sejalice amazon tako da nisam mogao da biram zna mikser jedna je bila iz njegovog mesta.
Jesi li dobio upustvo za rukovanje od njeJa sam kupio gaspardo ninu 400 sa jednim diskom prošle nedelje. Zvao almex za klizace stelovanje dubine nema na stanju morao praviti.
Ima li ko gaspardo pintu ? Kako se pokazala ?
Misljenje za Gaspardo M400?
Ozduman prodaje i zastupa Lagro iz Vinkovci. a Irtem Kralj&KM.@Bećarina pusta tko je zastupnik za njih kod nas?
Na kom broju drzis onu polugu sa leve strane gde se podesava visina "jezika" ispod valjakaJa je imam ja sam prezadovoljan...
DaJesi li dobio upustvo za rukovanje od nje