mixer87kac
Član
Jedan naš član se ponovio sa gaspardom pre neki dan, valjda će se pohvaliti...Ima li neko Gaspardo zitnu sejalicu?
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedan naš član se ponovio sa gaspardom pre neki dan, valjda će se pohvaliti...Ima li neko Gaspardo zitnu sejalicu?
Zabole me ruka od te 2 kg. Tukao sam juce krvnički. Pojedini ništa sem burgije.Jako zanimljivi....Dva reda kuglica,jbm li ga koja je oznaka,zaboravio sam..205NTT-625
aca74
Ma cekic od 2kg i kirner napravi kod stugara,materijal pun f30 i samo zasilji vrh.
Verovatno su rupe bile razbusene u konus i kad se nitna rastuce ta vise ne izlazi bez zabusivanja.Spajki tukao sam po neki i 20 puta sa takvim čekićem i to valjani udarac, i ni makac. Meni nije jasno zašto nisu hteli. Sreća u dobru burgiju, pa nisam morao druge da molim.
Šta znam, to su sve orginalne zakovice, prvi put se skida ležaj. Inače operacija uspela, doduše i baš lepo za setvu. Svi tanjiri se okretali, nigde nije gurala zemlju, setva juče započeta i završena.Verovatno su rupe bile razbusene u konus i kad se nitna rastuce ta vise ne izlazi bez zabusivanja.
Zar niko ne zna... mislim na skrivace tragova traktora, one prave opruge...Gde ima da se kupe podizaci tragova za zitnu sejalicu?
Ima u Agriji.....nisu jeftini al rade posaoZar niko ne zna... mislim na skrivace tragova traktora, one prave opruge...
Stari tip ni nema klizace,tako da ide to i bez toga.Ja sam kupio gaspardo ninu 400 sa jednim diskom prošle nedelje. Zvao almex za klizace stelovanje dubine nema na stanju morao praviti.