Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovako gledajući sa klipa, prvo što mi se ne svidja, to je kako su učvršćeni ulagači semena, drži ih sigurnosni sraf od 8mm, ne izgleda mi veći, što bi pucalo u malo tvrdjoj zemlji svako malo, i mislim da je bolje da ima neki sistem opruge, da mozes da malo i živi radni organ. I nije videlo rit, ni setvu u tuluziniste pa mi ni ne izgleda nesto pouzdano, da se kupi ovako na slepo, bez probe. Drugo, donja šapa je navarena, i kad se potroši mora se seći, pa nove navarivati, što je po meni za'ebancija. I treće, ne znam može li ovo izdržati brzinu setve kao diskosne sejalice, koja se kreće oko 10km/h.A i mnogo košta, oko 12000e+pdv od 3m. Nije loša zamisao, ali eto, ja sam skeptičan za te pare.Sejalica za direktnu setvu,jel je video neko uzivo ?
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
6203IMT žitna sijačica 23 reda.
Koja oznaka ležaja je na diskovima?
Jel ona od zlata pa tolike pareOvako gledajući sa klipa, prvo što mi se ne svidja, to je kako su učvršćeni ulagači semena, drži ih sigurnosni sraf od 8mm, ne izgleda mi veći, što bi pucalo u malo tvrdjoj zemlji svako malo, i mislim da je bolje da ima neki sistem opruge, da mozes da malo i živi radni organ. I nije videlo rit, ni setvu u tuluziniste pa mi ni ne izgleda nesto pouzdano, da se kupi ovako na slepo, bez probe. Drugo, donja šapa je navarena, i kad se potroši mora se seći, pa nove navarivati, što je po meni za'ebancija. I treće, ne znam može li ovo izdržati brzinu setve kao diskosne sejalice, koja se kreće oko 10km/h.A i mnogo košta, oko 12000e+pdv od 3m. Nije loša zamisao, ali eto, ja sam skeptičan za te pare.
Smeće obično a ne sejalica za direktnu setvu.Jel ona od zlata pa tolike pare
Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока
Imam ja gamu 18 iz 1984 godine ali neumem da izbacim slike jedino da ti posaljem na viber.Pozdrav kolege, jel ima neko voljan da mi uslika unutrasnjost olt game, onaj deo za podešavanje kolicine semena i setvenu plocu? Kod mene je to nesto prepravljano pa bi da napravim kako treba.
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Kako su se pokazale sejalica sa jednim diskom, ima li neke prednosti u odnosu na dva?
Kod mene 6204.IMT žitna sijačica 23 reda.
Koja oznaka ležaja je na diskovima?
Noviji tip IMT-a je imao 6004 ležajeve a stariji 6203.6203 je u original IMT sejalici.