danger
Član
Onda je Dragan 18 prošao bogovski za njegovu Vicon.
a kako je prosao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Onda je Dragan 18 prošao bogovski za njegovu Vicon.
ako imas sa cim da nosis uzmi Gaspardo 3.6m suludo je davati tolike pare za sejalice od 3 m. moj dobar prijatelj ima tu Gaspardo i nosi je sa Rusom 1025,stari tip. uzeo je covek Amazonu novu 2015 godine d9 4000,sve je ok na njoj,ali se namenjao guma onih rebrastih sto dodju iznad diskova,pa se u njih uvlaci cev.ma i ja tipujem na nju,zbog dva i to nerdjajuca diska,malo me vuce i potinger,da ima dva diska odmah bi je uzeo,vise mi se svidja podesavanje setve za repicu(uzani siroki valjak),ima dva zasuna po ulagacu pa moze da se otvara svaki posebno,dok kod vogela mora da se srafcigerom svako siroki valjak odvrne sarafcic kako se on nebi okretao nego samo uzani,opet ima bolje resenje na vogelu za razdvajanje pola masine itd.......hvala na savetu,nju sam i pikirao al reku ajd da vas cujem
a kako je prosao?
Za odličnu sejalicu je dao ispod 10000.evra. mislim oko 8000 plus pdv.
Da li se neko raspitivao u vezi subvencionisanih kredita za kupovinu mehanizacije. Meni su u komercijalnoj banci rekli,da je na 3 godine i 3% kamate,sa 20 % ucesca. A cujem od drugara da procredit daje bez ucesca. Pa mi nije jasno kako to moze,trebalo bi da sve banke imaju iste uslove kad je u pitanju subvencionisani kredit?
cena zavisi od opreme,ako neces kompjuteristiku,ako neces nagazne itd cena je mnogo niza,svako ima pravo na izbor i sta mu se svidja,ja imam pravo na povracaj od 55% pa se nesekiram
Tacno je da cena zavisi od opreme, moja je bila 10 sa pdv sa FSG kontrolom setve za ostavljanje stalnih tragova ,mehanickim pokazivacem nivoa semena, hektarmetrom i hidromarkerima na sajlu. Da sam uzeo ponistivace tragova + 300 eura , da sam uzeo markire sa dva hidro klipa + 300 eura , pa da sam uzeo nagazne tockice to je + 1300 eura i jos je bilo opcija. Medjutim sve ovo je dodatna oprema i na drugim sejalicama koje su bile mnogo skuplje. Npr. Poettinger je bio prosle godine 12000 + pdv Kuhn Premia 12500 + pdv . Amazone 13000 + pdv i tako dalje.. dakle moja SA PDV je jeftinija za 3000 eura od Amazonke sa slicnom opremom koja je BEZ pdv .cena zavisi od opreme,ako neces kompjuteristiku,ako neces nagazne itd cena je mnogo niza,svako ima pravo na izbor i sta mu se svidja,ja imam pravo na povracaj od 55% pa se nesekiram