Secerna repa 2015

veliki ljudi,treba im i veliki nišan :haha:
nisan.jpg

Isto ovo samo prosireno za 8x50 cm.Ako mislis na "onu" smrt masinu ona je vučena inače obzirom na njenu kilažu usro bi se svaki traktor sa prednjom hidraulikom ispod 200 ks.Smrt mašina mi prelazi 3t težine.

Ovaj sa slike po meni nemuci se uopste, ali onaj do njega taj se vec muci momacki.......:ppozdrav:

Situacija jebena jako.Najlepse ce izgleda biti sa onom koja je pre 7 dana posejana,a sa ovom sta cemo pojma nemam,oko 35-40% je niklo ostalo se muci.
img201504101421081.jpg

img201504101425371.jpg

img201504101424441.jpg

Au, stvarno gadno, ne znam sta kaze prognoza, jedna mala kisa moze znacajno da popravi stvar, slicno sam imao 2013. u usevu kukuruza.Pitam se kada je kod Vas pala tolika kisa pa je tako uhvatila kora?

Da li neko ima mozda onaj cickas, bio je jedan video , mnogo dobra stvar?

Danas sam obilzaio atar, repa nije dobra, posebno ona posejana pre velikih kisa, neke njive se sijaju koliko su tvrde, kora je skoro svuda, video sam neke razbijane sa valjkom, ni tu nije bas sjajna situacija, izaslo je 60 % mozda. Moja je posejana juce i prekjuce, u vlaznom je, ako ne bude jake kise ovih dana, bice nesto od nje. Sutra nastavak setve repe, posle toga suncokret.

DA li bi se smeo naterati kembridz na niklu repu? ali polako da se tera, i mi imamo malo poteskoca sa pokoricom, ali samo u jednom delu atara.

Evo slika od juce, kora na nekim njivama, inace, mi smo danas zavrsili setvu repe, posle praznika prelazimo na suncokret.
2015-04-10-4.jpg
2015-04-10-9.jpg

Nazad
Vrh