Bećarina pusta
Član
Jutros u repi u 06:30h na samom tlu izmjereno -3 C, a u avliji -1,5 C. Istočnije u čujem da je bilo i -5, a bare na lenija zaledile.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A šta kaže repa?Jutros u repi u 06:30h na samom tlu izmjereno -3 C, a u avliji -1,5 C. Istočnije u čujem da je bilo i -5, a bare na lenija zaledile.
A na tom mestu gde je nikla,jel preživela ili je kaputKad malo odgrneš čuje se kako cvokoće od zime. Nije još izašla. Našo sam samo na jednom mjestu da je nikla, a u globalu će fajn kasnit sa nicanjem. Fali joj .
Kažu da tek ponikla repa može -3 da izdržiLožili smo prekjučer na uvratina cijeli dan, al ništa.
Ti to mene malo ?
Kažu da tek ponikla repa može -3 da izdrži
I kako su ti uradili mamuti?Juče je bio jak vetar pa sam noćas bacio 200kg po jutru sana i 110 kg timac- eurofertil plus 37,dva puta spremio sa takozvanim mamutom i posejao 1.ooo.ooo semenki originala i malo girafa
Zavisi koliko je malo girafa,malo je i 5sj8ha okruglo si posejao ili 14 jutara.
Znači 10sj originala + 2sj girafa na 16cm,na 50cm međuredno,ako sam dobro shvatio,je ravno 9hadve setvene jedinice
iz 11 kutije smo izvadili malo piliranih klikera
Ondak si posejao 7.5ha oli 13kj ravnone,ukupno je 1o kutija
i dve šake iz 11 kutije
pa 33250 klikerčića nemože nahvatiti u jednu šaku,tj 66500 u dve šake,pa da je posejao 8ha kako si ti naračunaoA zavisi kolike sake.