Sečka za Zmaj kombajn- Z 142

neko je napisao i bio je u pravu da se kod ovog prometala mucan kad naruciš secku cekas 100 godina . koje zavlačenje nemogu da verujem pre dva meseca sam je narucio cak i secku za kukuruzni adapter i ladno danas sutra ponedeljak ili ti vec ne znam ni ja kad.jecam gotov sečke nema ulazimo u pšenicu a sečka ??????????????????????????????? e moj marine evo ti reklame dobre

Da,vozio je vlasnik ciju smo njivu radili, to je prva bez varijatora, jer decko nikada nije ni sedeo u kombajnu a kamoli vozio pa sam mu pustio polako da odrzava pravac. Inace psenice na tom jutru je bilo 3114 kg,stoga zmaj u malo boljem zitu kao to i ne moze puno brze ako cemo kvalitetno da uradimo. Da dimi malo,neosetno ali temp. motora je 60 stepeni dok se komarnik ne zapusi :osmeh:

Cena vektorove secke je bila ako se ne varam oko 1200-1300 € bez montaze,sa montazom(sve njihovo) izasla me je 1900€.

proizvodnja secki za slamu zitiste pogon sa motora sve remenice izastitni limovi cena 1300 eura telefon 0641212074

Dragane moja sečka je koštala sa montažom 1500 eura. Dve godine sam radio sa njom i bio sam prezadovoljan.

Meni je sinoc iz Nemacke stigla secka za JD-935.Cena 1200E.Bez montaze.Montiracu sam i nadam se da nece biti problema jer se vidi da je tu vec bila ista takva.

Secka na zmaju 143 sa Camins motorom od 120 konja. Secka je od Deutz Fahr radi kao Doxa Kombajn sam uzeo od nase zemljoradnicke zadruge u Beski pre 3 godine i oni su mu ugradili secku sa kojim su radili 7 godina bez problema.

Nazad
Vrh