Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Memorija MB ima veze sa biosom.Odnosono Bios je samo deo ROM memorije.Da ne duzimo, nije ti ovo ni bitno toliko.Ako je MB gotova, da li bih mogao da u onaj drugi komp prebacim iz ovog ssd i hdd, i da time izbegnem ponovno instaliranje windowsa? Taj drugi komp je identičan ali ima drugačiju verziju biosa.
edit: sad sam izvadio bateriju i potpuno je prazna (0,2V). Uzeo sam bateriju iz drugog kompa, ni ona nije baš najsvežija (2.8V), ali ubacio sam je i problematični komp sada startuje. Sutra ću ga preneti do monitora da vidim da li Win i dalje radi, jer se ne razumem u ovu materiju i ne znam da li memorija sa MB ima veze samo sa biosom ili i sa OS. E sad, ako se dobro sećam ja sam na oba ta kompa kupio nove baterije pre max dve godine i nešto mi je brzo ispustila dušu, na kompu koji ja koristim ta baterija je u njemu bar nekih 5-6 godina ako sam je uopšte i menjao kad sam kupio polovnu MB (ako nisam onda ima mnogo više godina).
A inače za kamere je žica zakon. To mi tvrde 3 firme koje postavljaju video nadzore.Ljudi kako da povecam pokrivenost dvorista wifi signalom? Jos jedan ruter, da se spoji sa postojecim, kako se to postavlja? Treba mi jos jedno 25 m pokrivenost, postavljam wi fi kamere, mislim moglo bi to da se odradi i sa utp kablom, ako bas mora
Kupis ovako nesto i prosiris znacajno domet.Ljudi kako da povecam pokrivenost dvorista wifi signalom? Jos jedan ruter, da se spoji sa postojecim, kako se to postavlja? Treba mi jos jedno 25 m pokrivenost, postavljam wi fi kamere, mislim moglo bi to da se odradi i sa utp kablom, ako bas mora
Najbolje je kabl da razvuces, sa ovim jeftinim repetitorima se neces usreciti.Jedino nesto od ubiquiti ili mikrotik antena.Ljudi kako da povecam pokrivenost dvorista wifi signalom? Jos jedan ruter, da se spoji sa postojecim, kako se to postavlja? Treba mi jos jedno 25 m pokrivenost, postavljam wi fi kamere, mislim moglo bi to da se odradi i sa utp kablom, ako bas mora