Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi kad cuo za bookmarks?Sto vise tabova drzis otvoreno vise ti opterecuje komp i pozoblje svu ram memoriju.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Koristim Mozillu Firefox za pregled interneta, i obično držim više otvorenih tabova (10-20), što od stranica koje pratim svaki dan, što od stranica na kojima sam našao nešto interesantno a nisam stigao da do kraja pročirtam, pogledam i sl. I sve češće mi se javlja problem da se klikom na određeni tab on otvori u novom prozoru. Sad, to nije samo po sebi problem jer ga ja mogu pročitati i u tom drugom prozoru, ali ga više nemam u ovom prvom prozoru (sa onih 10-20 tabova) pa kad sledeći put hoću da pogledam ponovo stranicu sa tog taba moram da je ili guglam ili da je tražim u bookmarksima. Da li postoji mogućnost da kad mi se neki tab otvori u novom prozoru da ga nekako vratim u onaj iz kog je prešao u taj novi?
Nema tu sta da se prepuni, bookmark cuva samo link prema zeljenoj stranici.Ako imate you tube account,verovatno imate,cuvate sve video klipove koji su zanimljivi u neku playlistu,bookmarks je po meni za druge stvari,tipa neke forume da sacuvate,sajtove,tekstove itd.Brzo bi se to prepunilo kad bi svaki zanimljiv video cuvao u bookmarks .