Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@dzionik,ako mislis da li se krivi paradajz,zbog svetlosti,da malo se iskrivi.I ja sam se s godinama malo iskrivio,ali nema vezeObicno je u toj leji manji rasad,pa ga posle kako otopljava premestam.Prva faza je u kontejnerima koji su na el. grejacu,cebetu.Kada pikiram u saksije ide na tople leje(ovciji stajnjak).Inace,u plasteniku imam i pec(raketnu)ali je retko lozim(stedim drva)
vuxsd razvalit će ti vjetar to sve ako najlon ne osiguraš,ekserčiči i heftarica ti ništa neće napraviti,evo mog prvog drvenog kojeg sam davno pravio,gore preko gdje god najlon ima dodir sa krovnom konstrukcijom sam stavljao ceradu,ovo im je peta godina,drvo tj.stubovi u zemlji truhnu,najlon odradio svoje,ove god rušenje i postavljanje željeznih,uglavnom bit će drva za loženje
Miko, svaka cast!
Vuxsd, probaj da namotas foliju na letvu par krugova, pa onda pricvrsti za konstrukciju
kolko para ovo sokoćalo..
[/URL][/IMG]
- - - - - - - - - -
I jos da se pokrije nocu..[/QUOTE
A sta ovo tacno radi?Nesto mi nije jasna ova slika
Samo nemoj da stavljaš običan najlon jer će propasti za godinu dana, to su bačene pare. Ako imaš nekih kolaca od bagrema ili sl. prvo njih udari izniveliši pa stavljaj gotove lukovi na njih, treba malo više ukrućenja ali nećeš imati problema sa truljenjem.
Zixo meni to dobro izgleda, što bi reko Bata "ja bi tu proterao" još neku godinu. Drvo svakako nije još za loženje.0
Miko suvo?? nemaš kondenza?