Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Račve možeš da nabaviš u nekoj akvarističkoj radnji ima ih svaka i super rade poso. Imaš krst i T račve kao i creva na metar
Hvala ...Inace sam spajao sa samorezujucim srafom stim da sam prvo stavio podlosku velicine srafa i lepo sraf ubacim u podlosku,i kada se pocne uvrcati u metal ta podloska se bukvalno spljosti i samim tim drzi zivu cvrsto...Za ceo kavez su mi bile potrebne 120 podloski i 120 srafova...Pera jako mi se sviđaju kavezi, čvrsto izgledaju i dosta je mjesta. Nego me zanima, kako si spajao žicu na okvir željezni?
Mogo si me pozvati da ti to caskom poheftam sa CO2 aparatom.Hvala ...Inace sam spajao sa samorezujucim srafom stim da sam prvo stavio podlosku velicine srafa i lepo sraf ubacim u podlosku,i kada se pocne uvrcati u metal ta podloska se bukvalno spljosti i samim tim drzi zivu cvrsto...Za ceo kavez su mi bile potrebne 120 podloski i 120 srafova...