Zhexy
Član
Ja sam skeptican da ce se odvojiti, jer kvalitet zice je uzas. Daj detalje o toj zici pa cu opet u NS. Kako radis spoj sa ramom kaveza??
Bio sam na gradjari, armatura mreze 3mx2m je 3200 dinara.
Letva je 38 dinara metar duzni, pa moram da izracunam koliko bi mi trebalo ako bih radio sa njom 2x2m deo kaveza.
Da sam nasao onu pravu u farmexu specijalnu za kaveze... mislim da je 7x1cm debljina oko 2.4... Sad bih kavez vec bio gotov. Radio sam hranilicu neku, posto imam ostatak nekog lima, debeo je, ne mogu da ga savijem, uglavnom hranilica 1m . 60 cm je za hranu i 40cm za detelinu slamu itd. Postavicu slike kasnije. Cime farbate drvO ?
- - - - - - - - - -
Obavestila me poni jel to zica 19x19 2.05 debljina u farmexu kosta 701 din m²?
Okca su malo velika za male po mom misljenju od 30-40 dana.
za 8 m² kosta me 5600 din, dobro opet je jeftinije nego plastika 8200 dinara.
Brate mili opet moram za Novi Sad zbog zice.
Bio sam na gradjari, armatura mreze 3mx2m je 3200 dinara.
Letva je 38 dinara metar duzni, pa moram da izracunam koliko bi mi trebalo ako bih radio sa njom 2x2m deo kaveza.
Da sam nasao onu pravu u farmexu specijalnu za kaveze... mislim da je 7x1cm debljina oko 2.4... Sad bih kavez vec bio gotov. Radio sam hranilicu neku, posto imam ostatak nekog lima, debeo je, ne mogu da ga savijem, uglavnom hranilica 1m . 60 cm je za hranu i 40cm za detelinu slamu itd. Postavicu slike kasnije. Cime farbate drvO ?
- - - - - - - - - -
Obavestila me poni jel to zica 19x19 2.05 debljina u farmexu kosta 701 din m²?
Okca su malo velika za male po mom misljenju od 30-40 dana.
za 8 m² kosta me 5600 din, dobro opet je jeftinije nego plastika 8200 dinara.
Brate mili opet moram za Novi Sad zbog zice.