milan11
Član
Ne bih znao to..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeste od pover sifta je, povratio sam kvacilo ali sam primetio da mi peni uljeHidroakumulator je verovatno od povera?
Moze azot,moze i kompresorom naduvati za proveru,mada kada probije oseti se to.provera se vrsi tako sto ako na ventilu na HA pocne da izlazi ulje,zavrsio je karijeru.vecina ih je u danasnje vreme jednokratna i ne popravljaju se.a i ako se popravljaju membrane za njih je skoro nemoguce naci.Kad pomenuste hidroakumulatore , par pitanja. Dali u njih mora ici odredjeni zrak ,azot npr ili moze i vazduh eventualno ? Ima li neki okvirni pritisak gasa koji mora biti u njima kod klasicnih traktora ili se moraju traziti podaci , kada je on za mijenjanje i kako to znati?
Radio je traktor par minuta i kad sam izvadio merac ulja od hidraulike na njega je bilo mehurica kao penaKako si primetio?
Podaci pisu na samom hidruakomulatoru na mom je pisao serijski broj, godina proizvodnje, pritisak ulja, pritisak unutar hidroakomulatora i temperaturaKad pomenuste hidroakumulatore , par pitanja. Dali u njih mora ici odredjeni zrak ,azot npr ili moze i vazduh eventualno ? Ima li neki okvirni pritisak gasa koji mora biti u njima kod klasicnih traktora ili se moraju traziti podaci , kada je on za mijenjanje i kako to znati?