Same

Kod super titana malo drugacije izgleda hidraulika msm komande od hidraulike, i treba da su malo resili boljke koje su imali obicni titani ali u sustini je sve to isto

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Uh, pokusacu da odgovorim svima.
Cifra je 20k evra sa pdv.
Stari motor nije bio u garnciji a nov ima garnciju.
Kupljen u Agromehaniku AC
Razlog je sto je 4. cilindar otisao u kavurmu na 4600rh, prvi put na 2800rh je stradao 1. cilindar i tada je zamenjena hilzna klip i klipnjaca. U prolece ove godine je stradao 4. u kome je stradala delimicno i bregasta i blok motora i ostali delovi kao i u prvom slucaju. Posto niko nije ustanovio uzrok kvara odluka je pala na nov motor.
Nije nabudzen za prodaju jer ja imam decu i ne bih zeleo da mene tako neko zavije u crno, a nije prodat za delove ili kao neispravan jer je traktor potpuna mehanika a 2011god i za vozace je bolji kao takav. Ako sam nekome zaboravio da dam odgovor izvinjavam se i voljan sam da odgovorim.

Poslato sa MAR-LX1B pomoću Tapatoka

Muska cena za motor, skoro u vrednosti od traktora, da nije bila jeftinija varijanta da si uzeo neki polovan motor i njega sredio i ubacio mislim da bi bilo nesto povoljni, kolika je garancija na motor?

Pa nisam hteo da pokusavam da popravljam, iz razloga sto nemam volje i zivaca da se jurim sa majstorima, dobavljacima delova i ostalima u tom lancu. U mom kraju za te stvari stvarno treba zivaca. Lakse mi je da se snalazim za novac umesto da jurim i molim majstore.
Ovako drang motor u traktor i na posao sa njim da zaradi za sebe.
Do duse polovan motor nisam ni nasao.

Pa nisam hteo da pokusavam da popravljam, iz razloga sto nemam volje i zivaca da se jurim sa majstorima, dobavljacima delova i ostalima u tom lancu. U mom kraju za te stvari stvarno treba zivaca. Lakse mi je da se snalazim za novac umesto da jurim i molim majstore.
Ovako drang motor u traktor i na posao sa njim da zaradi za sebe.
Do duse polovan motor nisam ni nasao.

To jesi upravu sa majstorima su muke jos ako si van vojvodine nema sanse da nadjes nekog dobrog majstora

Podbocio kupus?
Haha, nasmejao si me, jeste kupus podbacio ove godine kod nas ali ovaj traktor nema veze sa tom proizvodnjom. On je glavni u ratarenju, u povrtarstvu je glavni RENAULT, dve Rakovice, Zetor 4718 i IMT 539.
Laser, Silver, Belarus i Renault (kad zaskripi) su glavni u ratarenju i tu imaju domacinski posla.

Kako se skida stari hidruakomulator i stavlja novi, da li treba da se obrati paznja na nesto ili, u pitanju je same titan traktor?

Kako se vadi ovaj deo gde je stavljen imbus sraf, u pitanju je razvodnik od samea
a3c5523ef5d7003b87545101a38da573.jpg

Imam problem, zamenio sam hidroakomulator na same titan 190 traktoru i kad sam hteo da ga probam ostao sam bez noznog kvacila, hoce da razdvoji brzinu ali ne moze da se nezno krene, hvata skroz na vrhu, a pre zamene je radilo dobro, u cemu bi mozda bio problem?

Kod mene je drugacije, nemam cilindar za kvacilo nego samo sajlu, traktor same titan

Da li treba da se luftira hidraulika ili ona to sama odradi?

Nazad
Vrh