Same

Pa najvise sam na to i mislio, verovatno mehanicki reverzer, nema EHR i slicno.. Imam Silvera 130, dobro bi dosao neki malo manji za lake radove ali sad su svi ti manji tanki sa opremom :D

Isti ko i lambo bio sa opremom,došao u naše selo.Cena za crni petak 39000+pdv.Došao i jedan Lamba. Cena je zvanično bila skuplja ali su na kraju prodavci popustili.

@nsnidza ajd ovde u temi da te pitam ali u sustini isto kao tamo za Deutz sto ste pricali. Na koliko RS se menjaju filteri hidraulike na Same Silver 130 ? Nakon prethodne zamene tih filtera mi se uvek dok je hladno ulje palila lampica za "zacepljenost filtera hidraulike" i onda posle nekog vremena se ugasi a u poslednje vreme skoro da se nikad ne gasi..
Hidraulika radi normalno, nema nikakvih problema, poslednja zamena tih filtera je bila pre oko 150 sati, da li bi trebalo da ih zamenim opet ? Ulje je takodje relativno novo, nema ni 500 sati kako je promenjeno sve komplet.

Ako nemas bas nikakve smetnje na hidraulici i volanu onda moze biti da te i senzor zeza, mislim da je oko 100e, pogledaj i dzek na senzoru, nalazi se sa leve strane na kucistu filtera koliko se secam.

Nazad
Vrh