Same

Pozdrav kolege . Jednom mom poznaniku je potrebna pomoć Ima Same Rubin 150 traktor (2004 godište ) i ima problema hidraulikom to jest sa ECU pločom (ploča je pukla ) da li se neko bavi popravkom ili gde se može nabaviti druga ? Oznaka na jedinici
Cod.

2.8519.005.0

N.S.

V2.56PN

SAME DEUTZ-FAHR GROUP

pozdrav,kupio sam Same anares ll 130.kojom brzinom da orem i koliko obrtaja (mislim u kojoj brzini da orem).unapred hvala.

Obrtaji motora nemoj ispod 1800, po meni najbolje izmedju 1800-1900obrtaja, a brzina zavisi od zemlje, ores u sporohodne pa probaj koja ti najbolje odgovara

hvala na savjetima,sve sam izoro.1800 obrtaja i prva brza.plug helti titan naštiman na 16".ljepo prevrće i zaorava sve.mjenjač ima 6 brzina + kornjača i zec + brze i spore.mjenjač mi dosta široko hvata (velik hod ručice) pa sam polomio ručicu mjenjača tako da mi je ostala u ruci a dole možda 1-2 cm.malo patnje ali smo i to nekako napravili.

Kad se uracuna "popust" 10 000, izadje 28 500 sa pdv-om...jel tako bese?
Na sajmu gledam trenutna cena otpadaju usi...nema veze sa ovom navedenom...jeste da si uzimao staro za novo,ali opet...
Kako si zadovoljan za sada,ima li nekih nedostataka-kakav je sa snagom?

@talianu Sediste je mehanicko tursko. @srdjan7 Da toliko me je kostao. Na sajmu nisam bio pa ne znam cenu, koliko je sad? Nista tesko nisam radio pa ne mogu da ocenim snagu. Malo je len pogotovo u visim brzinama ali je i dosta brz. Prelazi 40 ako moj gps brzinomer ne laze, a nisam mu dao gas do kraja. Okretan je, reverzer je malo specifican jer ima da prepolovi brzine na njemu. Ima dosta brzina menjac je 30 15. Dimenzije traktora za tu snagu su mogle da budu vece, ovako je od prilike kao Lovol 754.

Nazad
Vrh