Same

Bio je serviser i pitao sam ga ali ipak mi se ne poklapaju sve informacije zeleo bih da cujem od drugih ljudi sta sipaju.

Mozda je glupo i cudno pitanje ali mi ipak recite koji bi traktor izabrali Same bufalo ili trident na jednoj strani i zetor 7211 ili 7711 na drugoj :ppozdrav:

inace ja imam zetora 7211 i rakovicu 65 i treba mi treci traktor pa se ubi razmisljajuci sta da uradim :sta:
inace bi mi dosta puta trebao jaci traktor mada nemam prikljucaka osim sjetvospremaca i prikolice za traktor te snage

same tridnet bi ti zavrsio poso ,a sto se tice masina tu ti treba samo plug setvospremac i RD i nista vise sve ostalo radis sa malim traktorima

Same bufalo 130 moj i Same trident su isti traktori po snazi samo je bufalo starija verzija inace identicni :cao:

Ma razmisljam zato sto su razlicita klasa a ovde kod mene je cijena priblizna za te dve vrste traktora ako me dobro razumjete

za dobru 7211 ili 77icu trbam dati izmedju 6500 i 7500e
a za SAME mozda 500 do 1000e vise a imam traktor koji je jaci skoro duplo i prednju vucu ima jedino sto je po godinama stariji ali to me uopste ne brine

ak misliš uzeti sameja onda ak imaš malo više para oko 9000€ uzmi same laser 90 kakvoga ja imam
rotodrljaču od 2,5m ne osjeti 3 brazde po 14 cola vuče bez problema ne staje
ja sam za svojeg dal 12000€ a gledal sam neki se prodaju i po 9000€ ali oni malo rastureni

ma svaki same je dobar !!!!!!
daj neke slike lasera video sam nesto slika na hrvatskom forumu ali me interesuje kabina.

y8u0pred3imlgcoggam_thumb.jpg

id6asy4lqa8fqu9dkqv_thumb.jpg

t5mttacr26u2ualcfj71_thumb.jpg

ejji7akwm9do48rbbjls_thumb.jpg

7h1axz14ttggzzdgg0si_thumb.jpg

malo je kabina loša ali budem stavil nove tapecirunge inače slika je otprije ima navlaku na sicu radio i još neke sitnice
inače imamo ga več 5 godina i samo redovan servis i nema straha da se nešto dogodi

Nazad
Vrh