Same

Imam onu elektroniku koja upravlja sa tim .Crna plasticna kutija kod motora blindirana je.

Pala stopica sa indikatora.Inace on je sa desne strane dole kod filtera ide jedna zica i ulazi indikator tj.usarafljuje se u neku kao kruskicu nazovimo to tako na kojoj pise TOP.I ta kruskica je zavrnita na sam motor.

Sta znaci ova lampica sto tinja u pozadini, gde pise hydraulic? Ulje sam proverao ima ga dovoljno
35ecfe90da0188abcf4ae4dcb83af29d.jpg

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Radjen je veliki servis sa svim filterima i uljima pre 400 sati

Mene jebava to, hoce da svetli dok se ulje ne ugreje i posle se ugasi.. Dok samo svetli nije opasno ali kad pisti onda jebe u mozak. Moram zvati Stojica da dodje da ispita elektroniku da nije nesto greskom jer je i nakon zamene ulja i filtera nastavio to da radi..

Mene jebava to, hoce da svetli dok se ulje ne ugreje i posle se ugasi.. Dok samo svetli nije opasno ali kad pisti onda jebe u mozak. Moram zvati Stojica da dodje da ispita elektroniku da nije nesto greskom jer je i nakon zamene ulja i filtera nastavio to da radi..
Kod mene se pojavi kad se ulje ugreje ali nema da pisti i ne svetli jako nego tinja u pozadini, mislim da zeza neki senzor posto je ulje na maksimum, a ta lampica treba da bude kad fali ulja u hidraulici ili gresim

Citao sam na poljskom forumu lampica treba da bude za filter hidraulike, to je onaj senzor gde su oni dupli filteri?

Kod mene na same doradu je gorela kad je hladan traktor, dok nisam promenio ulje u filtere.

Poslato sa BLA-L29 pomoću Tapatoka

Kad das gas isto?
Dok je hladan bas tako se ponasa, na malom gasu nista a cim se malo potera onda ukljucuje.. Kasnije iskljuci kad se zagreje ulje.. Zeljko Culibrk mi je rekao da hoce to da se desava kod njih ali i dalje ne znam pravi razlog..

Kod mene se pojavi kad se ulje ugreje ali nema da pisti i ne svetli jako nego tinja u pozadini, mislim da zeza neki senzor posto je ulje na maksimum, a ta lampica treba da bude kad fali ulja u hidraulici ili gresim

Mislim da ta lampica javlja zacepljenje filtera.

А можда је уље ретко па зато пали лампицу?
Ulje petronas transmisiono, sve po knjizi.

Izgleda da mi je u obrtanju pluga pukla sajla (ili se otkačila) koja otvara i zatvara protok ulja na hidrauličnom izvodu. Jel veliki posao popraviti i koliko treba vremena za to? U pitanju je same rubin (kao kod deutz agrotrona)

Ja sam menjao kod mene jer je pukla.Brzo se zameni ali nije tako jednostavno doći do nje.Drugu sam kupio u Agrimar-u a koštala je 20k dinara.

Sta moze da bude problem da nece da krene na dzoistik traktor nego mora da se stisne kvacilo u pitanju je same titan

Njihov kvalitet ne bih komentarisao.Postoji firma u Ugrinovcima koja pravi sajle i creva za kočnice po uzorku samo tada nisam znao za njih.

Njihov kvalitet ne bih komentarisao.Postoji firma u Ugrinovcima koja pravi sajle i creva za kočnice po uzorku samo tada nisam znao za njih.
Dragišic sajle je firma,rade sve sajle,creva,cevi i rade dosta dobro,malo im ljubaznost nije jaca strana al to u današnje vreme dodje još i najmanji problem kad urade posao.

Nazad
Vrh