Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene se pojavi kad se ulje ugreje ali nema da pisti i ne svetli jako nego tinja u pozadini, mislim da zeza neki senzor posto je ulje na maksimum, a ta lampica treba da bude kad fali ulja u hidraulici ili gresimMene jebava to, hoce da svetli dok se ulje ne ugreje i posle se ugasi.. Dok samo svetli nije opasno ali kad pisti onda jebe u mozak. Moram zvati Stojica da dodje da ispita elektroniku da nije nesto greskom jer je i nakon zamene ulja i filtera nastavio to da radi..
Dok je hladan bas tako se ponasa, na malom gasu nista a cim se malo potera onda ukljucuje.. Kasnije iskljuci kad se zagreje ulje.. Zeljko Culibrk mi je rekao da hoce to da se desava kod njih ali i dalje ne znam pravi razlog..Kad das gas isto?
Mislim da ta lampica javlja zacepljenje filtera.Kod mene se pojavi kad se ulje ugreje ali nema da pisti i ne svetli jako nego tinja u pozadini, mislim da zeza neki senzor posto je ulje na maksimum, a ta lampica treba da bude kad fali ulja u hidraulici ili gresim
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Ulje petronas transmisiono, sve po knjizi.А можда је уље ретко па зато пали лампицу?
Sajle po uzorku vam mogu napraviti Boban sajle po daleko nižoj ceni.Ja sam menjao kod mene jer je pukla.Brzo se zameni ali nije tako jednostavno doći do nje.Drugu sam kupio u Agrimar-u a koštala je 20k dinara.
Dragišic sajle je firma,rade sve sajle,creva,cevi i rade dosta dobro,malo im ljubaznost nije jaca strana al to u današnje vreme dodje još i najmanji problem kad urade posao.Njihov kvalitet ne bih komentarisao.Postoji firma u Ugrinovcima koja pravi sajle i creva za kočnice po uzorku samo tada nisam znao za njih.