Sajmovi,izložbe i vašari - kada i gde

branko je napisao(la):
Savoris, jesil' vid'o koliko otpada bilo na prodaju?
nevjerovatno sta sve ljudi donose sa nadom da ce da se proda
i ja ponesto od toga proberem :D

kombajner je napisao(la):
ako neko ide i vidi neku tanjiracu nek uzme br ako mu nije tesko i nek mi napise ovde:haha: ko ima volje

Ima kod nas u selu tip dobio 5 tanjirača za neki dug nove ZMAJ 728 28listova , teška vučena . 3500€

mityoo je napisao(la):
Pa kad je bilo toliko krsheva sto ne kupiste nekog 560 pa da ga budzimo da ide na gas!? :haha: :haha:

Mićo, bilo je više kandidata sa takvom, ili sličnom oznakom, al' veruj mi dok bi došao dao ugradnje plina, morao bi mnogo toga pre da zameniš.

Aha razumem onda bi to kostalo vise nego da kupis dobrog ursusa pa bi ipak vozio krsh! U pravu si! :cao:

11-14 juna 2009g. u Kijevu (Ukraina) otvorice se XXI Medjunarodni poljoprivredni sajam "AGRO-2009". U sajmu primice ucesce oko 2400 izlagaca iz celog sveta.
Detaljne informacije za zainteresovane moze se dobiti ovde, a takodje na tel.: 064 5181974.

eh stiv trebao si doci pa bi si sve video ali uglavnom je sve bilo polovno i staro a od mehanizacije najvise traktori i prikljuci, kombajni, delovi, i svasta ali malo ko je prodao nesto jer ljudi nemaju bas ::novac:: za trosenje
bili su i stari traktori u ponudi kao i oni malo vise ocuvani jd,massey,case,renault,fendt, i cene su bile povoljne ali prodaja je isla slabo ::lose::

Novih možda, al' su sigurno jako skupi.
Hidraulične cilindre je najbolje naručiti direktno iz petoletke, ili kupiti na vašaru u Rumi, pa remontovati, ako je to uopšte i moguće.

Nazad
Vrh