Sajmovi,izložbe i vašari - kada i gde

a ja idem......cetvrtog sledeceg meseca, danas su mi rekli......bice slika........kaze i kolega koji je bio prosle godine da je do jaja.....sav izlozbeni prostor je zatvoren, tipa hale....ima puno hala i velike su, izmedju hala ide gradski prevoz, onda mozes da zamislis koliki je sajam............

gregorije83 je napisao(la):
a ja idem......cetvrtog sledeceg meseca, danas su mi rekli......bice slika........kaze i kolega koji je bio prosle godine da je do jaja.....sav izlozbeni prostor je zatvoren, tipa hale....ima puno hala i velike su, izmedju hala ide gradski prevoz, onda mozes da zamislis koliki je sajam............
Znaći, bude sajam samo za tebe?
Svi drugi će imat sajam od 10.-14. novembra.

tine je napisao(la):
gregorije83 je napisao(la):
Znaći, bude sajam samo za tebe?
Svi drugi će imat sajam od 10.-14. novembra.

samo za mene,a za koga bi drugog :bravo: :bravo:......oko cetrtog treba da idemo, neznam tacno koji datum....icice se pre sajma par dana jer imamo obuku na traktorima u engleskoj ili italiji.....ja sam mislio da je sajam sedmog.....

ima vasar u Smederevskoj Palanci svakog petnestog u mesevu!
mogu se naci skoroi sve polovne masine i svi delovi za traktore polovni i novi!

U nedelju vasar/Basaid/ uz prezentaciju nekih Clasovih masina.

Ja sam otisao oko 9 sati .Bilo je nekih prodavaca ali kupaca ni traga.Almex sa klasovima se nije pojavio. :kisa:

U ovoj temi bih voleo da napišete datume (ili kako je već određen dan za održavanje izložbi) kada se negde održava neka izlozba ili vašar da bi ljudi bili obavešteni, jer me mnogo nervira kada za neku izložbu il vašar saznam tek kad prođe.

hehe... razumem te. Isti problem imam. Voleo bih da znam kad su izlozbe zivotinja.

Vec je bila tema ovde i cinjenica je da niko ovde nezna i jako je tesko naci bilo kakvu informaciju na internetu sto se toga tice.
Jedna rec, srbija ::lose::

Nazad
Vrh