Sajmovi,izložbe i vašari - kada i gde

Da ja i počnem:

-Svakog trećeg u mesecu je vašar u Rumi
-Svaka druga nedelja u mesecu vašar u Bačkoj Topoli i Šajkašu
-Svake prve nedelje nakon 15-og u mesecu je vašar u Žablju

Kalendar izložbi sitnih životinja:
NOVEMBAR
13-15 Novi Bečej
13-15 Vršac
21-22 Bačka Palanka
20-22 Inđija
20-22 Alibunar
28-29 Subotica
27-29 Zrenjanin
DECEMBAR
4-6 Deronje
4-6 Dobrica
11-13 Pančevo
12-13 Stara Moravica
12-13 Savino Selo
18-20 Mužlja

vla je napisao(la):
Kalendar izložbi sitnih životinja:
NOVEMBAR
13-15 Novi Bečej
13-15 Vršac
21-22 Bačka Palanka
20-22 Inđija
20-22 Alibunar
28-29 Subotica
27-29 Zrenjanin
DECEMBAR
4-6 Deronje
4-6 Dobrica
11-13 Pančevo
12-13 Stara Moravica
12-13 Savino Selo
18-20 Mužlja

vla, jel ovo istina :) Upravo ono sto sam trazio toliko dugo.

Da li si siguran da je ovo 2009 godina? Odakle ti informacija? Moze li link da se i za ubuduce informisem o ovim dogadjajima, za 2010god?
I ima li negde opis kako funkcionisu ove izlozbe. Zanima me da li bi mogao ja svoje zivotinje da donesem da prodajem.
Post je spojen: [time]1258143149[/time]

@barakuda
Ovo je Kalendar izložbi za 2009. god, dobio sam zvanicno od udruženja.
Nema linka za kontakt.Iduce nedelje dobicu za 2010.
Mogu ucestvovati svi uzgajivači sa eksponatima na izložbi uz uplatu izložbene članarine, radi ocenjivanja, a uz izložbu ide i prodaja životinja, koja je slobodna, kako za prodavce, tako i za zainteresovane kupce.

vla, hvala na info. Stvarno mi je zao sto nema neka internet prezentacija sa datumima izlozbi a i opisu kako izlozbe funkcionisu, mozda i neke slicice prethodnih dogadjaja. Informacije bi bile dostupne mnogo vecem broju ljudi i posecenost izlozbi bi bila ogromna.

I hvala unapred na kalendaru za 2010. You da man!! ::super:: :osmeh:

barakuda je napisao(la):
vla, hvala na info. Stvarno mi je zao sto nema neka internet prezentacija sa datumima izlozbi a i opisu kako izlozbe funkcionisu, mozda i neke slicice prethodnih dogadjaja. Informacije bi bile dostupne mnogo vecem broju ljudi i posecenost izlozbi bi bila ogromna.

I hvala unapred na kalendaru za 2010. You da man!! ::super:: :osmeh:
Pa skupite podatke i slike ljudi pa cemo otvoriti posebnu temu ako je potrebno!

Zajcev je napisao(la):
Da ja i počnem:

Poslednja nedelja u mesecu u Temerinu

tibor je napisao(la):
Zajcev je napisao(la):
Da ja i počnem:

Poslednja nedelja u mesecu u Temerinu
Prva nedelja u mesecu je vasar u Senti!

2010
JANUAR
9-10 Čantavir
9-10 Mihajlovo
10 Čelarevo
15-17 Kovačica
FEBRUAR
9-11 Novi Sad
19-21 Skorenovac
19-21 Kačarevo
26-28 Pančevo

taj sutra nikako da dodje....sajam br. 1 po pitanju mehanizacije,ovi sajmovi na nasim podrucjima su nista naspram tog,sva svjetska najtehnika poljoprivrede....svake druge godine.

Poz vla. Napisao si da je 20-22 Novembra izlozba sitnih zivotinja u Indjiji. Mozda vec kasno pitam, ali voleo bih da odem. Da li znas ulicu i broj gde se odrzava izlozba? Hteo bih da vidim sta se prodaje od zivotinja, a mozda i da kupim morskih prasica.
Ako sutra 22. Novembra odem na izlozbu hoce li biti te, kako da je nazovem, slobodne prodaje sitnih zivotinja? I od koliko do koliko sati se prodaju?

Opet, mnogo bi bolje bilo da postoji sajt gde se mogu dobiti sve moguce informacije u dva klika misem... ahh... nadam se da nisam kasno postavio pitanje.

Izložba u Indjiji je u sportskoj hali u centru.Prodajna izložba je zadnjeg dana, u nedelju, i predlažem ti da tada ideš, posetiš izložbu i kupiš šta te interesuje.
Pozz

Nazad
Vrh