Sajmovi,izložbe i vašari - kada i gde

@Šandor

Jel si čuo nešto za one kamionske prikolice?

bio u rumi,da nisam dosao jedio bi se sto nisam,a ovako se jedim jer nista nisam video.
jedino sto sam upoznao matica. :D

Jel ide neko sutra na dane polja NS? Da se sretnemo i da popricamo!

Bio u Rumi, upoznao Savu, dobrano se nahodao dok ovi moji nisu nasli sve sto su trazili... Sve u svemu dobar vasar, jer se sve potrebno pronaslo, a auto je bio PUN kojecega...

Sutra (05.09.2009.) u Titelu je druga po redu prezentacija masina u radu u organizaciji ResTrade-a i John Deere-a.Skup pocinje ispred centra za JD u Titelu u 10.00 h. :ppozdrav:

i ja bio u Rumi , upoznao BOBU nismo imali vremena za :ppozdrav: ::lose::, lijepo se pazarilo naslo je se pun q.. pizdarija
malo me zezalo sto sam bio ogranicen vremenom za povratak pa i nisam mogao da napravim jedan krug kupovine za vrijeme pakovanja prodavaca

al' opet dobro
BOBO jes vidio kako se kupuje hidromotor za 15 evra ? :D

Nije vrag da si ga zbilja dobio za 15€?!?!? Nisam se mogao zadrzati dovoljno dugo da vidim kako ce proci, al nisam mogo da se ne nasmijem...

Zao mi je samo sto nismo imali vremena da sjednemo negdje ko ljudi i da se napricamo, nego onako, navrat-nanos... Bice jos koja prilika valjda...

pa zar sumnjas da nisam :haha: 15 evrova i ima da pocikuje k'o da mu se sin jedini zeni :D
sad malo pre probao sam ga , radi ko sat ::namigivanje::
umalo od istog baje da kupim i jednu motorku STIHL ms180 za 40 evra , samo mi se nije svidjela
nije mogla radilica da se okrene ::lose::

a BOBO bice prilike i ja se nesto pogubio nisam mogao da se saberem ko cujek
ma bice prilike
:ppozdrav:

ako ikako budes makar na ovu regiju dolazio uvrijedit cu se ako ne navratis da vidis kakva je nasa rakija

Ja sam bio u Titelu i mogu reci da je bilo ::svaka cast:: a i organizacija im je vrh:prezentacija, upoznavanje,ples traktora,prevoz do parcela autobusima,masine u radu,servis centar,klopa,pice...A naj vaznije je bilo druzenje.Kish Robert koje si boje imao kacket?Evo par slika :ppozdrav:
wvsaiu.jpg

21d4lyc.jpg

2lo0ksh.jpg

zl9few.jpg

jpuaaa.jpg

33bdeky.jpg

20uejp3.jpg

3133fqu.jpg

sbtwtw.jpg

2q8wxms.jpg

dvg09y.jpg

k382df.jpg

Da li ide neko u Temerin na dane Clas-a? 13.09.2009. mislim da je skup u 09:00h. Ja cu biti tamo 90%.

Nazad
Vrh