Sajmovi,izložbe i vašari - kada i gde

Prosao je! Danas je bila reportaza u emisiji Brazde na madjarskom jeziku!

Ja mislim na taj ''SPIT 24 CASA ORANJA'' da li neko zna da li je stvarno zavrsen,ko je pobednik,i ako nije zavrsen kad se odrava. :bravo:
Post je spojen: [time]1252879514[/time]
Ovaj danasnji ''FIELD SHOW'' koji je organizovao ALMEX nije bio tako los ali se uopste nisu organizovali kao RES-TRADE.Sto bi rekli:''sve to slicno samo kontra'' ko je bio i na jednom i drugom prezentozanju masina zna o cemu se radi.Neka prosecna ocena je 5+ za Titel i 3- za Temerin.Ali dobro bice bolje...
rkn41h.jpg

jjsr68.jpg

1zc1wt3.jpg

b4i6qh.jpg

sl34wg.jpg

t0hky9.jpg

2ekrvpl.jpg

345e7g4.jpg

25q67eu.jpg

2e38qis.jpg

2zdrvon.jpg

148dyme.jpg

2hi2j4y.jpg

b5r5gj.jpg

90vjn8.jpg

2806ous.jpg

2uei910.jpg

21dhlj.jpg

Uzivajte bar u slikama(VI KOJI NISTE BILI...) ::svaka cast::

vla je napisao(la):
Da li je bio neko na sajmovima u okruzenju, Bjelovar /HR/ ili Gornja Radgona /SLO/.Organizuje li neko odlaske na te sajmovi.Mozda bi "sefovi" sa Foruma mogli nesto da organizuju za clanove.Ima se tamo sta videti i nauciti nesto novo.
Pozdrav :ppozdrav:

Ja idem krajem oktobra na sajam u Cremonu i nadam se u novembru i u Hanover.
Ako se dogovorimo i neko stigne do mene, možemo zajedno na sajam.

U Subotu i Nedelju je vasar u S.Palanci. Skoro da je po velicini i asortimanu kao onaj u Rumi. U Rumi je svakog meseca ali i u S.Palanci je isto svakog meseca (15) kada je samo poljoprivredna mehanizacija. A sutra je Krstovdanski vasar (nedelja) :ppozdrav:

bas tako vec tri dana slusam muziku a ima nedelju dana kako su prvi stigli.juce sam proso i vec je sve puno, a vasar je zvanicno 27.na krstovdan.ja sam na 5 km od njega pa ako neko dolazi moze da svrati na :ppozdrav:

sad doso,jagnjetina 1000 prasetina 800.sve u svemu vidi se da malo siromasniji vasar nego ranijih godina

mislim da je za dve nedelje sajam u hanoveru....ako se nevaram to je nejveci u evropi......bilo bi dobro navratiti tamo malo.....sve se nekako nadam da ce nas firma voditi........ :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta: :sta:

Nazad
Vrh