Sajmovi,izložbe i vašari - kada i gde

Dolazim ako ne radim tog dana. I mene bi interesovala neka prikolica 5-8t kiper, ili neka kamionska kiper ili sandučar. Zadnji put sam bio na vašaru u Smederevskoj Palanci, nisam našao ništa što bi mi odgovaralo, 90% prikolica su bile jednoosovinke.

Moguce da cu ija doci .Poneo bih i nesto arpadzika srebrenjaka za prodaju. Da li znate gde je deo sa povrcem?

4. septembara ce biti dani polja na Rimskim Sancevima oce neko dolaziti? Da se sretnemo da porazgovaramo i da :ppozdrav:

Jel bio neko danas u Debeljači na vašaru? Ako je zagledao prikolice, kako se kreću cene a posebno kamionskih.

Video sam zmajevke kretale su se od 3500 - 5000 € , one od 5000 su bile u perfektnom stanju , nove stranice , nove gume .

Mims znam nekog ko uvezuje kamionske prikolice po dosta povoljnoj ceni. Ne znam tačnu cenu ali mogu da se raspitam. Znam da su od 2002 g pa nadalje i ima i sa vazdušnim jastukom.....

" sandore " sta smatras povoljnim kad mislis na cenu kamionske prikolice
cuo sam da se negde uvoze stare vojne kamionske prikolice ali neznam gde i ko :sta:

Da ti ne lažem , moram da se raspitam za tačnu cenu ako te interesuje ali se kreću kao zmajevke . Znam da su kao nove i možeš da ih registruješ za poljoprivredu , kao zmajevku . Prikolice su nosivosti oko 20 Tona .

bio i ja juce u debeljaci, nisam bio par godina pa mogu reci da sam se pomalo i razocarao na celom vasaru samo 3 kamiona sa teladima dok je pre najmanje bilo 10 kamiona. gledao sam jednu prikolicu Pobeda 5 t. trazi 3200 evra

dragansavin je napisao(la):
bio i ja juce u debeljaci, nisam bio par godina pa mogu reci da sam se pomalo i razocarao na celom vasaru samo 3 kamiona sa teladima dok je pre najmanje bilo 10 kamiona. gledao sam jednu prikolicu Pobeda 5 t. trazi 3200 evra
Ti rece da si kupio neku pre par dana!Trazis jos koju ili si ovu naveo kao primer suludosti?

Nazad
Vrh