Sajmovi,izložbe i vašari - kada i gde

Nisam nasao u Rumi, a novi ne bi uzimao.

Bio sam na vasar u Basaidu , tj kod mene u selo ,kupio nesto sitnica dok nije guzva pa u hlad. Vidim da mesna zajednica promovise seosku slavu . ribolovci kuvaju riblju corbu, lovci srneci gulas, aktiv zena krofne ...Danas je i 15-ogodisnjica pocetka organizovanja vasara u ovom terminu.

Bio sam u Rumi ovog meseca,kiša je padala prethodnog dana tako da trećeg ujutru nije moglo da se pride do prodavaca bez ribarskih čizama od blata.Da li je to sramota za ljude koji naplaćuju pijačne usluge a nisu u mogućnosti da naspu prostor gde se prodaje mehanizacija i polovni delovi.I posle dvesta i nešto godina koliko postoji vašar u Rumi joz uvek je kao i pre200 godina blato umesto makar nasutog peska, do kada tako?

Nikada nisam bio u rumi ali me interesuje koliko se kreću rakovice 65 i ursusi 360 na vasaru?
pa ako zna neko neka pise. unapred hvala

Drugari kolege forumaši bliži se 3-ći i vašar u Rumi ide li neko da se kaljamo i cenkamo sa cigani za staro gvožđe?

E odlično mogli smo se okupiti pa koliko nas bude bude da se upoznamo jer skoro nikoga od kolega ni ne znam naravno pod uslovom ako počne žetva onda ne bi dolazio u Rumu

Ovde je danas palo toliko kiše, da o žetvi nema priče par dana uopšte.
Poslaću ti na PP moj mobilni broj.

Sutra (17.07.2009.) se odrzava V SPIT u organizaciji kluba 100 p plus.SPIT se odrzava u Kacu na parceli iza zenskog manastira do koje se dolazi po izlasku iz Kaca prema Budisavi na 500 m skrenuti levo kod bale slame.Evo i adrese gde se mozete detaljno informisati.Vidimo se... :ppozdrav:
http://www.agroplus.rs/spit.pdf

Nazad
Vrh