Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Bio sam na vasar u Basaidu , tj kod mene u selo ,kupio nesto sitnica dok nije guzva pa u hlad. Vidim da mesna zajednica promovise seosku slavu . ribolovci kuvaju riblju corbu, lovci srneci gulas, aktiv zena krofne ...Danas je i 15-ogodisnjica pocetka organizovanja vasara u ovom terminu.
Bio sam u Rumi ovog meseca,kiša je padala prethodnog dana tako da trećeg ujutru nije moglo da se pride do prodavaca bez ribarskih čizama od blata.Da li je to sramota za ljude koji naplaćuju pijačne usluge a nisu u mogućnosti da naspu prostor gde se prodaje mehanizacija i polovni delovi.I posle dvesta i nešto godina koliko postoji vašar u Rumi joz uvek je kao i pre200 godina blato umesto makar nasutog peska, do kada tako?
E odlično mogli smo se okupiti pa koliko nas bude bude da se upoznamo jer skoro nikoga od kolega ni ne znam naravno pod uslovom ako počne žetva onda ne bi dolazio u Rumu
Sutra (17.07.2009.) se odrzava V SPIT u organizaciji kluba 100 p plus.SPIT se odrzava u Kacu na parceli iza zenskog manastira do koje se dolazi po izlasku iz Kaca prema Budisavi na 500 m skrenuti levo kod bale slame.Evo i adrese gde se mozete detaljno informisati.Vidimo se... http://www.agroplus.rs/spit.pdf