Nema, ali imam ja, dovoljno.jos mi reci da ima poljo fakultet odsek vocarstvo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema, ali imam ja, dovoljno.jos mi reci da ima poljo fakultet odsek vocarstvo
Das nekome par hiljada eura i jos moras da cutis zato sto je zajeban
Koliko godina imas?
Ja 38 mislim da pise na profilu ali mi je malo smor da se mlatim sa nekim klincem ako si mlad sve ti je oprosteno
Nemci su prevaranti.
Osnovci bolji od Profesora
samouki kalemari bolji od PI Cacak
sve ti verujem
ali ces to zadovoljstvo platiti 2 eura ni cent ispod tog moze biti samo vise
Mirko doalzili mi neki Cacani po sadnice StenlejaDa napisem nesto pametno,moji svi vocnjaci Sljive(a ima ih dosta na vise lokacija)su zarazeni sarkom,kao i tek posadjeni zasadi kao sto su bili zarazeni i ovi matori kad su sadjeni.I sta sad,po vama ovde i strucnoj literaturi to bi trebalo povaditi i kremirati kao Panteliju.
Nerazumem zasto je strasno kad je sadnica ili matora Sljiva sorte Stenlej zarazena sarkom,list jeste sa flekama,vidi se iz aviona,radja redovno i obilno.
pa kazi mi od kog kupujes te sadnicaTi naravno sve znaš
Samo se opusti i uživaj ako ti je lepo u toj blaženoj iluziji sveznanja.
A ja ti kažem da ne znaš, jer vidim da ne znaš.
Ti naravno u to ne moraš da poveruješ.
Ono što je loše po voćarstvo Srbije je što se njime bave i ljudi poput tebe koji misle da sve znaju, i koji veruju da je moguće da nepismneni starci bolje znaju nego univerzitetski profesori.
Ali ono što je dobro je to da postoje i drugačiji ljudi koji udovoljavanje kupcu ne smatraju lošim, i spremni su na to bez ikakvih dodatnih uslova i bez podizanja cene.
I takvih ljudi ima i u tvom komšiluku.
Logika nalaže da ćete vi propadati a oni uspevati, i ako tako bude jednoga dana, neke buduće genaracije, neće psatii ovo što ti pišeš, da je u Srbiji nemoguće raditi dobro.
I to će biti dobro za Srbiju i voćarstvo u njoj.
Sve dok je vas više, a u tvojoj okolini vas je stvarno više, dok vi ne propadnete, sadni materijal iz vaše okoline će sa debelom razlogom biti sumnjiv, i da bi ga prodali moraćete da budete nekoliko puta jeftiniji od konkurencije.
Kada bi vi za vaš proizvod tražili cenu kao što jetraži vaša konkurencija sve bi morali da spalite.
Razmisli o tome.
To je zato što ti, naravno, sve znaši veruj mi ko zna nesto o ovome smejace ti se ko sto se i ja smejem sada
U ovo ne verujem. Ja bi rado platio i vecu cenu pod uslovom da dobijem ono sto trazim. Ako je proizvodjac posten i radi strucno i savesno svoj posao smatram da ce mu biti i drago da saradjuje sa kupcem koji zna sta zeli.Tu ne vidim neki problem a te price ovaj zadrt onaj lud to su price za kafanu.Upamti kupac donosi pare!zato sto se pravi pametan eto zato
Nerazumem zasto je strasno kad je sadnica ili matora Sljiva sorte Stenlej zarazena sarkom,
kupacU ovo ne verujem. Ja bi rado platio i vecu cenu pod uslovom da dobijem ono sto trazim. Ako je proizvodjac posten i radi strucno i savesno svoj posao smatram da ce mu biti i drago da saradjuje sa kupcem koji zna sta zeli.Tu ne vidim neki problem a te price ovaj zadrt onaj lud to su price za kafanu.Upamti kupac donosi pare!