Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nije to skupo,kad sam se raspitivao došao sam do cifre od oko 1oo.ooo eura po jednom pistoljuOdlicnu ideju ste mi dali, mogao bih tako nesto u gradu otvoriti....A s cime perete motor koji ima naslage ulja nafte 20 godina,,,,..?? Ali da nije preskupo naravno, ili mi recite pa cu ja videti
![]()
Probaj sa Akra K2 tecnoscu. Na Rakovici je samo ona uspela da sa PVP skine pozutelu naftu. Famin i slicni proizvodi ni da pipnu. Naravno, najbolje sprati puromatom, ma da kako je razblazi, mislim da moze i sa obicnim crevomOdlicnu ideju ste mi dali, mogao bih tako nesto u gradu otvoriti....A s cime perete motor koji ima naslage ulja nafte 20 godina,,,,..?? Ali da nije preskupo naravno, ili mi recite pa cu ja videti
![]()
nije to skupo,kad sam se raspitivao došao sam do cifre od oko 1oo.ooo eura po jednom pistolju![]()
Kameni moj pokojni deda je bio uredan i ne samo on,nego i dosta njegovih da kazem vrsnjaka domacina ljudi koji su medju prvima imali traktore u selu i imali su ubedjenje da traktor ne smes prati po motoru i tu de je elektrika,motor...kabinu,haubu,tockove je uvek prao i drzao,ali je motor bio za spaklu i poumirali su u ubedjenju da nije zdravo prati motor i da ga naslage stite.E ovima što ne peru traktore 20 godina pa imaju naslage prašine,nafte,zejtina,masti, ulja i kojekakvih primesa sa dva prsta debelo ja bi savetovao da oteraju traktor ne u praonicu već na PESKARENJEtada će sigurno da skinu te naslage.
Brate mili stvarno ima neodgovornih ljudi da ne kažem aljkavih da im je teško malo povesti računa o svom "radnom mestu" !
Камени јел ово Пипац пере свог Класа?Imam malog kirhera al njega koristim samo za kombajn a sve ostalo oteram u praonicu i za "sitne" novce perem sa toplom vodom......
[/IMG]![]()
Neki dođu da peru traktor čak iz Stapara, koliko je povoljno![]()
ipak je malo skupljeJedna 0 ti se omakla vise.
Perionica sa jednim pistoljem sa automatom za novac sa zetonima komplet izadje oko 15 000e![]()
Камени јел ово Пипац пере свог Класа?![]()