Ne pretvori u paru sa 15-30cm udaljenosti od toga sto peres.Imam ja Karcher mali koji ima protok a nema pritisak,nije ni za kur... ,meni treba da moze da pere nesto sto je tvrdo i okorelo,osuseno blato,mast,ulje,gorivo ,nesto sto bi metalnom spahlom se mucio da ostruzes,ja to ocekujem od peraca da oguli sa sve farbom.I za to mora pritisak na prvom mestu da je visok,a posle moze i protok vode ,ali je manje bitan.Jer sa velikim protokom a malim pritiskom ne radis nista u takvim uslovima.
Nemamo protok u vodovodu sigurno,ima rano ujutru i mozda jos neki deo dana,ne obracam paznju,ali vecinom imamo slab pritisak,400 lit sam punio u prskalicu dosta dugo,nisam obracao paznju vremenski koliko je,ali je bilo previse po meni.Inace ako mislis na sito u pumpi peraca,mislim da ga nema,a i kad je bio nov iz kutije odma nije mogao na cesmu od 1/2 da radi.
Nemamo protok u vodovodu sigurno,ima rano ujutru i mozda jos neki deo dana,ne obracam paznju,ali vecinom imamo slab pritisak,400 lit sam punio u prskalicu dosta dugo,nisam obracao paznju vremenski koliko je,ali je bilo previse po meni.Inace ako mislis na sito u pumpi peraca,mislim da ga nema,a i kad je bio nov iz kutije odma nije mogao na cesmu od 1/2 da radi.
Poslednja izmena: