Значи ја сам на*ебо! Данас сам радио прихрану крушака и видим ове бубе. Има их на хиљаде. Још се мислим како лепо опрашују јер пчела нема нигде. У околини су кајсије, брескве и грожђе а само ја имам крушке. Укупна дужина редова је 2 км. и ако стављам плаве лаворе на 10 м. треба ми 200 лавора. То нема шансе да нађем код једног пластичара а и да нађем треба то напунити водом коју немам у засаду. Изгледа да у осигурању знају за јадац па неће да осигуравају воћњак док не виде заметке.
---------- Poruka napisana u 23:06 ---------- Prethodna poruka je at 19:04 ----------
Е, 'бем ти срећу! Ево нађох хемикалију која није штетна за пчеле: Mavrik-EW (3 деци на хектар) али мора да се дежура јер се прска сваки налет. Само да буба не поједе све до понедељка па да видимо по апотекама.
---------- Poruka napisana u 23:06 ---------- Prethodna poruka je at 19:04 ----------
Е, 'бем ти срећу! Ево нађох хемикалију која није штетна за пчеле: Mavrik-EW (3 деци на хектар) али мора да се дежура јер се прска сваки налет. Само да буба не поједе све до понедељка па да видимо по апотекама.
Poslednja izmena: