mladenmaso
Član
za rusa je bilo a za zetora neznam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Još sam pomislio da je da je kolega Radivoj ali nisam bio siguran.Ja bio i nisam nikog video od onih koje poznajem sa foruma
bilo je u redu sa rusima 2 štanda vidio sam zastavu zetor.Jel zna ko koliko se kreće cijena blatobrana za belarusa samo one plastike bezt nosačada li je neko slucajno obratio paznju da li je bilo tegova za zetora i koja li im je cena?
bilo je u redu sa rusima 2 štanda vidio sam zastavu zetor.Jel zna ko koliko se kreće cijena blatobrana za belarusa samo one plastike bezt nosača
pitajte one koji prodaju, ja sam hteo da stavim nove blatobane, jer sam stare polupo, i to je cena.40 i nešta evrova za komad plastike nemogu vjerovat da je toliko
i ja sam mislio da svratim al neznam dal ce sta biti posto javljaju kisu i hladnocu pa ako je neko prolazio danas mogao bi dati kakvo obavestenje ima li staBice hladno, al pod satorom je uvek vruce,sutra cu otici na par sati da vidim stanje na terenu.