smiki
Član
kasno vidio imaju u ramicima lijevo prema deponiji kuker veliki 179kmNisam nasao Kuker u BL ali sam nasao Castellari Tucano. Drske duge 80cm, cijena 170km. Za vikend bi trebali orezivati pa cemo vidjeti!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kasno vidio imaju u ramicima lijevo prema deponiji kuker veliki 179kmNisam nasao Kuker u BL ali sam nasao Castellari Tucano. Drske duge 80cm, cijena 170km. Za vikend bi trebali orezivati pa cemo vidjeti!
To dok ne probaš ne možeš znati.Ne leži svakom u ruci isto ja sa npr uzeo prošle god, campagnola C2 I razočarao sam se, kao I sa felco 8 (ranijih godina radio sa njima),režem sa Campagnola C4 za mene nema boljih,meni odgovaraj,leže mi u ruci. Što se tiče dvoručnih mislim da je kratko 60 cm ,bolja varijanta je 80 ili 100 cm,koristim Lowe 100 cm ,prezadovoljan.Intresuje me koje Felco dvorucne makaze preporucujete?Ja se dvoumim izmedju 200A60 i 210A60 . Pitanje da li je bolje da imaju nazubljen deo da ne bi grana klizila?Kako izabrati duzinu rucki?Da li je 60 cm ok?Ovde konkretno 200 imaju nazubljen deo,a 210 nemaju.Iako 210 su skuplje i imaju zakrivljenu reznu glavu.
Inace imam Felco 7 rucne makaze i prezadovoljan sam sa njima.Uzeo sam ih 2010 godine i nista nisam na njima pipnuo a rezu kao prvi dan.Sa njima radim 1H lesnika.
a gdje se moze kupiti rezervni noz, ima li dje na netu?
Ja sam prošle godine kupio kukuer art 72, i odlično seku, nikakav zub neprave...
Gde si ih kupio