Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pozdrav kolege.Gde ima u Bg-u i okolini radnje koje prodaju makaze i testerice za orezivanje.Ipak kad se uzivo pogleda je drugacije.Ima na KP ali ja bih ipak pogledao.I preporuka ako moze za makaze i testericu,u pitanju je lesnik...
Od velikih kuker a od malih felko 31Pozdrav kolege.Gde ima u Bg-u i okolini radnje koje prodaju makaze i testerice za orezivanje.Ipak kad se uzivo pogleda je drugacije.Ima na KP ali ja bih ipak pogledao.I preporuka ako moze za makaze i testericu,u pitanju je lesnik...
Mi za rezidbu koristimo, od malih isključivo Felco 6, mada svako treba da uzme model koji mu odgovara, što se dvoručnih tiče isključivo Falket, jer mislim da je najbolji odnos cene i kvaliteta, cene su od 5 000 - 8 000 dinara. zavisno da li je 80 ili 100cm i da li je serije 1001 tj 8001 ili je ojačani 10066 ili 80066. Ovo su dosta lake makaze sa alu drškama, seku i do 5cm, a cenom su neka zlatna sredina. Od teleskopskih, naravno samo Fiskars.