Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo sam ih probao,mislim da lakse seku od felkaOdlicne i meni su one u planu , da budu u paru sa Felco 7
dali je normalno da prave ovakve rezove?
Te makaze podesavas tako sto izvadis oprugu i drzis ih samo za jednu rucku tj onu koja se ne rotira. Zatezes centralni sraf sa kljucem sve dok se same otvaraju pri svojoj tezini rotirajuce drske. Tada zategnes osigurac kljucem i ubacis oprugu i na posao. Normalno, ostrenje je pozeljno. Kad prestanu da seku list papira, nije dobro.Felco 7 imaju podešavanje sa ključićem koje ni sam još nisam probao. Recimo baš one tanke grančice se desi da samo žvaćne i ne preseče, tako mislim da je i kod ovih spomenutih nešto tu labavo ili nije udešeno, šta ima na njima sem centralnog šrafa (koji takođe treba proveriti dal klimataju noževi)?
Slabo se razumijem u te makaze al kad procitam kao kod neki "gnjave" koru ili "zvacu" tamke grancice ja sam sa svojima zadovoljan iako sam ih platio neki 8 € u Aldiu
Evo ovakve al sjecu ko lude